Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki tani laptop?

rafal735r

Rekomendowane odpowiedzi

W razie reklamacji, dysku się nie wysyła. Żadna firma nie może tego żądać, no chyba że powodem reklamacji jest własnie dysk.

To może coś się zmieniło w ostatnim czasie, tego nie wiem, powtarzam to, co mi powiedziano w sklepie i tego się trzymam.

Millenium i Vista ( przynajmniej bez aktualizacji ) to były cudowne systemy :) :) :)

Mnie się to udało, ale... Miałam odlot, a procek mam całkiem niezły, jak na osobę, która gra w trzy gry, w tym Tomb Ridera, który pojedzie nawet na telefonie.

Znam jedną osobę, która zawiesiła MACa - to ja. Odpaliłam z konsoli 20 aplikacji na raz i otworzyłam 1000 plików :-)

No może kiedyś zawiesiłem ale to bardzo sporadycznie, tak że nie pamiętam.

Zero krzemu w torze, to grać nie może ?

Millenium i Vista ( przynajmniej bez aktualizacji ) to były cudowne systemy :) :) :)

No teraz, to idę się napić, bo chyba nie uwierzę na trzeźwo ;-)

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery."

Chyba mnie zrozumiałeś, chodziło mi o to że to wtopy microsoftu :)

Ale z tym piciem to już sensowna godzina :)

Chyba mnie zrozumiałeś, chodziło mi o to że to wtopy microsoftu :)

No... Aaa... :-)

Ale z tym piciem to już sensowna godzina :)

I tak się nic nie nauczę, znaczy się nauczyłabym się, gdyby mi się chciało teraz męczyć ;-)

Macki sa "wiecznie zywe"

tak.. zwłaszcza te na intelu

iOS swego czasu był powolnym śmietnikiem, który nie miał połowy funkcji kiczowatego androida. MAC'i to zwykłe PC'ty a w telefonach najwięcej jest loga "Samsung", tak ten z którym się ciągle tłuką o rynek.

ponad 3 lata musiałem używać leopard'a na PC, nie rozumiem euforii fanów, os jak każdy inny.

dowodzik proszę :P

To może coś się zmieniło w ostatnim czasie, tego nie wiem, powtarzam to, co mi powiedziano w sklepie i tego się trzymam.

od lat dysk nie stanowi problemu.

W ogóle wiecie ile mam hipsterskich apek w APPstorze?

jupi....

dowodzik proszę :P

Matematyczny?

Dla każdego x, należącego do rzeczywistych prawdziwe jest [...]

CKD

iOS to powolny śmietnik, w poprzednich wersjach brakowało mu podstaw. Sprzęt.. niektóre modele (jak nie wszystkie) to zwykłe PC'ty a w telefonach najwięcej jest loga "Samsung", tak ten z którym się ciągle tłuką o rynek.

iOS przez mało złożony kod (nie mylić z KODem) jest niezwykle mało awaryjny, dzięki czemu w zasadzie nic nie może się spierniczyć.

iOS przez mało złożony kod (nie mylić z KODem) jest niezwykle mało awaryjny, dzięki czemu w zasadzie nic nie może się spierniczyć.

tylko że coraz częściej czytasz newsy w stylu "Android mniej awaryjny od iOS-a!", który jest na poziomie androida 4.. może już.

Stabilność aplikacji a iOS również nie powala ale są zdecydowanie "ładniejsze"

ani działać poprawnie...

To nie ja pytałam jak... hehehe... wejść w panel sterowania. Więc nie wiem czy Twoja opinia jest wiarygodna ;-)

Skonczcie z tym zgnilym jablkiem.

Tylko nadgryzionym ;-)

Mów, co chcesz, ale to wygodne. A dlaczego hipsterskie? Bo to Apple i ma apki do Starbucksa.

Twoje kryteria, Twój wybór. Ja odnoszę wrażenie że apki są po prostu lepsze, jeśli coś jest na obie platformy to na androidzie często wygląda jak kupa g...

Petru mi kazali;p

A nie Kijowski? Zapytam go w niedzielę.;-)

Petru to ten wirus co podmienia tapetę na sweter z gruszką ?

Mnie podmienił na sałatkę warzywną, która jest w bagażniku roweru, a rowerzystą jest Petru w futrze i sweterku.

Jak w naturalnym futrze to trza kupić spreja :)

rafal735r kup tego lenovo. Bo propozycje idą w dobrym kierunku. Obecnie mamy na tapecie Maca z Windows Vista :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.