Skocz do zawartości
IGNORED

czy istnieje wzmacniacz z main in i USB?

koper711

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chciałbym rozszerzyć KD do którego używam ampli Yamaha RV-661 o wzmacniacz, który do ampli ma być połączony przez pre amp więc jak rozumiem z wyjść pre amp w ampli muszę połączyć do wejść main in wzmacniacza a dodatkowo chciałbym podłączyć do wzmacniacza laptopa aby posłuchać serwisu Tidal. Od kilku dni wertuję neta i nie mogę znaleźć wzmaka z main in i USB w cenie do 4-4.5k. Jeśli ktoś taki zna proszę o pomoc, już nie chodzi o charakter grania tylko aby cokolwiek znaleźć. Pokój 20 m.kw. Muzyka rock (Pink Floyd, Qeen), elektroniczna (jarre, oldfield).

NAD c356 w wersji z DACkiem. Nie lepiej końcówkę i osobny dac pod usb?

Ale nad ma zworki, jest jakiś wzmacniacz który ma jednocześnie przełącznik aby nie manipulować przy zworkach podczas przechodzenia z cd na amplituner a jednocześnie jest wyposażony w dac z usb w tej cenie?

Odnośnie końcówki mocy to propozycja, która na razie nic mi nie mówi ale doczytam w necie bo do tej pory, (wstyd się przyznać), nie wiedziałem co to dokładnie za urządzenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.