Skocz do zawartości
IGNORED

NOCNY MAREK .

Gość rydz

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam wszystkich, mogłem nie zaczynać

I mody na rymy tu nie rozpoczynać.

Wierszy wszelakich wysyp teraz mamy,

Niusia jak z rękawa też strzela rymami.

Czy to dobrze? Sam nie wiem- historia osądzi

Czy na Parnas wejdziemy, czy we mgle pobłądzim.

Edytowane przez porlick

Pamiętaj, by skończyć słuchanie parę dni wcześniej, zanim rodzinka wróci. Musisz dojść do siebie w tym czasie ;-)

Heh nie bedzie tak źle.

Słuchanie bedzie spokojne, chodzi tylko o to, że jak nikogo nie ma to mogę wysunąć kolumny i je rozstawić po swojemu. Taki mam nieustawny salon

Heh nie bedzie tak źle.

Słuchanie bedzie spokojne, chodzi tylko o to, że jak nikogo nie ma to mogę wysunąć kolumny i je rozstawić po swojemu. Taki mam nieustawny salon

Do mnie wreszcie dotarło Gazpacho- Tick Tock. Polrcam, genialna płyta.

Tymczasem dobranoc, może dziś już się prześpię bez problemów. Miałem wizytę u chirurga szczękowego i napierdzielamnie jak cholera, choć już znacznie mniej, jak wczoraj.

I ja trzymam.

Będzie dobrze, porlick!

A czego słuchamy?

Otóż - niczego.

Ostatnio mnie wzięło na dokumenty.

Teraz przerabiamy "Sagę Prastarej Puszczy".

Odcinek o mrówkach.

Polecam najmocniej!

Dobrej i spokojnej.

Jacek.

Oby to drugie, kolumny sam wcześniej poskładam by nie tracić czasu ;-)

Wyuzdany zbereźnik:)

Saga Prastatej Puszczy - heh uwielbiam. W niedzielną kiepską pogodę mamy w domu "kino familino" i saga często gosci na ekranie.

Muszę się kiedyś wybrać do bimbrownika

:-) Zadzwoń przedtem. W dwóch zawsze raźniej!

I tak sobie myślę o Przyjacielu porlicku...

Porlick! Na YT znajdziesz pod hasłem "wiech audiobook" kilka książek Wiecheckiego.

Czyta Zbyś Buczkowski.

Umrzeć ze śmiechu!:)

Zaraz Ci się poprawi.

No to do bymbrownika wybierzemy się we trzech!

Nasze Kobitki bierzemy?:)

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Siemka. Przy okazji podwózki zebranych darów dla Polaków z Litwy (moja się tym zajęła lokalnie), zajechałem po amplituner Yamahy i znów z kina wracam do stereo. Model nie bardzo wysoki i pies zjadł pilota (zamiennik za 60zl), ale egzemplarz zadbany i w bdb stanie.

A kciuków już nie zaciskajcie, przeżyję :-)

U mnie też...

Strasznie mnie Kobiecinka wymęczyła...Że kocha, tęskni w permanencji, te sprawy...

:-)

Papierosek; sprawdzić, czy wojny światowej nie ma i - lulu.

Wieczorem obejrzeliśmy (z mych wykopalisk) - Scenariusz Dla Trzech Aktorów z Teatru STU. Sprzed lat, dokładnie z 1988.

Posikani!:-))

Wiele zabawnych spektakli w życiu widziałem, ale ten, plus Opis Obyczajów - w pierwszej piątce!

Śpijcie dobrze.

PS - jako, że tego teatrzyku w dzisiejszej tivi nie zobaczycie - dawać na priv adresy. Mam na starej nagrywarce. Prześlę Wam, jako świąteczny prezent.

Edytowane przez Bezlitosna Niusia

Możesz zostawić w "chmurze" i podesłać linki wtajemniczonym- nikt postronny nie będzie miał do tego dostępu i będzie wsio na legalu.

A jeśli chcesz przesłać "materialnie", to też ok i antypiraty nie mają w tym temacie nic do gadania.

• Pokaż nowe odpowiedzi