Skocz do zawartości
IGNORED

BOLEK - koniec fałszywej legendy III RP ?

BoDeX

Rekomendowane odpowiedzi

No dobrze...Wyszkoskiego jednak ciagał po sadach no ale moze Walentynowicz byla dla niego mniej...bezpieczna

Nie mniej brak reakcji jest juz ciekawy i wpisuje sie ladnie w wygrane w Totolotka i picie w Arłamowie, itd...

A co do smierci Walentynowicz to chyba juz ustalilismy ze nie zyje. Ale w 95r zyła....zyła jeszcze 16 lat po napisaniu tego listu.

Czas na reakcje drogi kolego byl....

No i chyba wszystkim posiadającym zaczątki logicznego myslenia postac Wachowskiego powinna zapalic zarówke w głowe.

Nie znam wyszkowskiego, nie znam wałęsy. może pozywać kogo chce. zomo przewodniczący S również.

po drugie chcesz aby wałęsa pozwał osobę nieżyjącą i to jeszcze po upływie przedawnienia.

a co do logicznego myślenia to wachowski powinien zapalić tę samą żarówkę jaką zapala macierewicz, misiewicz i jaro zawsze dziewica?

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

dowody Robercik, dowody, czarno na białym. jak coś pokażesz to uwierzymy. a tak moge napisać, że widziano cie w klubie gejowskim.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Tak mi się skojarzyło ;)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Każdy jest z boku jakiegoś tematu. Ty np. nie widzisz budowy przez PiS drugiej "Grecji" tak jak każdy zaślepiony pisowskim rozdawnictwem fan tej partii a to na pewno bardziej ważne dla Polski niż ten temat związany z Kopacz.

E tam. Nie tylko rozdaja. Teraz chca bylym funkcjonariuszom zabierac. :) Ale to tez chyba zle - czy moze jednak dobrze?

Głupota – niedostatek rozumu przejawiający się brakiem bystrości, nieumiejętnością rozpoznawania istoty rzeczy, związków przyczynowo-skutkowych, przewidywania i kojarzenia. Charakteryzuje się pychą, śmiałością, podejrzliwością, niskim lub nieistniejącym samokrytycyzmem, niezdolnością do zdziwienia, dążnością do ekspansji.

funkcjonariuszkom-sekretarkom? no bardzo dobrze. wręcz świetnie.

Czy jeśli pusta ściana promuje ateizm (stanowisko Włoch w sprawie dot. krzyża w szkole) to rozwiązaniem jest tapeta w krzyże?

po drugie chcesz aby wałęsa pozwał osobę nieżyjącą i to jeszcze po upływie przedawnienia.

a co do logicznego myślenia to wachowski powinien zapalić tę samą żarówkę jaką zapala macierewicz, misiewicz i jaro zawsze dziewica?

Nie chce by Wałesa pozywał teraz Walentynowicz....chcialem ponad 20 lat temu by publicznie odpowiedział na dosc ostre zarzuty dawnej kolezanki i ikonicznej działaczki Solidarnosci.

Wiele dowodów niestety znikneło wraz z teczką która Wałęsa oczyscił bedac prezydentem.

A do co do Kaczorka i Macierewicza to heh....

Wałesa został wykreowany na Bohatera (w ktorego sam pozniej uwierzył) podobnie jak Prezes chce siebie wykreowac. Jeden uwierzył ze sam jeden rozwał zelazną kurtyne a drugi chce zbawic Europe i oczyścić nasze dusze....

Ty sie znasz to pewnie wiesz. Kto wiecej usunął? On czy tw balbina?

No oczywiście masz racje. Komunizm obalil Jaro zawsze dziewica. Jak on walczył, jak oni go niszczyli! Pociągiem musiał jeździć na zajecia do Białegostoku!

Co do tych pytań to chciałeś 20 lat temu i teraz juz nie chcesz, tak?

.chcialem ponad 20 lat temu by publicznie odpowiedział na dosc ostre zarzuty dawnej kolezanki i ikonicznej działaczki Solidarnosci.

Publicznie odpowiadał i to nie raz jeszcze za życia p. Walentynowicz - za każdym razem gdy ona publicznie atakowała jego. Dlaczego to robiła? Z zazdrości. .

Tak samo jak p. Gwiazda.

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

No oczywiście masz racje. Komunizm obalil Jaro zawsze dziewica.

Komunizm obalił Petru skacząc przez płot stoczni na Rubikoniu. Chciał w ten sposób zapobiec łamaniu Konstytucji 3 Maja.

A miało to miejsce w święto 6-ciu króli.

ośmiolatek obalił komunizm? ja jednak stawiam na jara zawszę dziewicę. zauważ, że brat jara zawsze dziewicy, profesor z prl leży pochowany na wawelu, chyba za obalenie komunizmu z bratem.

ośmiolatek obalił komunizm?

Się śmiej, a historia już się pisze na nowo:

Mateusz Morawiecki ur. 20 czerwca1968r

"W latach szkolnych zaangażował się w działalność opozycyjną, m.in. brał udział w powielaniu oraz rozpowszechnianiu wydawnictw ukazujących się poza zasięgiem cenzury.

Po wprowadzeniu stanu wojennego zajmował się kolportażem i drukiem czasopism drugiego obiegu."

Wikipedia

Gość Tubatoon

(Konto usunięte)

@patrick,

W latach szkolnych też rozpowszechniałem tak zwaną bibułę, a jestem młodszy od Mateusza Morawieckiego.

Na dodatek ta bibuła u Bolka wywołałaby apopleksję po przeczytaniu.

@patrick,

W latach szkolnych też rozpowszechniałem tak zwaną bibułę, a jestem młodszy od Mateusza Morawieckiego.

a ja już w pierwszym roku uczęszczania do przedszkola rozpowszechniałem bibułę, więc słabiutki z ciebie opozycjonista.

w szkole to nie sztuka.

obalił komunizm?

za obalenie komunizmu

"Komunizm" sam się obalił bo za dużo chlał za nie swoje.

Bolek był tylko przyssaną atrapą dla usprawiedliwienia samoobalenia się :komunizmu" i ku utrwaleniu mitu o dobrowolnym oddaniu "cycka".

Wszak później i przez jakiś dłuższy czas ów Bolek obalał dalej i z tymi samymi niby obalonymi.

Znane są tysiące sposobów zabijania czasu, ale nikt nie wie, jak go wskrzesić.

obalał z jarem zawsze dziewicą, prawda?

a może jaro zawsze dziewica ma nietypowy sposób picia wody mineralnej?

Dla przypomnienia zakodowanym kodomitom i innym petrusom i schetynowcom, a może i półlewakom:

"...Były lider Solidarności Lech Wałęsa przekonuje na antenie Radia Zet,

że gdyby znajdował się na miejscu Donalda Tuska to 11 maja kazałby "spałować"

związkowców blokujących tego dnia wejścia do Sejmu.

- Władzę trzeba szanować, wybierać mądrze, brać udział w wyborach, organizować się.

Ale potem: szacunek! Ktoś ich wybrał, to są przedstawiciele narodu,

więc nie mogą pozwolić na opluwanie i bijatykę - podkreśla były prezydent na antenie Radia Zet."

comment_2MO3erSFVx3P1BKdfVhOUkWMO55nwmRe.jpg

no i tusk nie wysłał policji a jaro zawsze dziewica wysłał. wniosek: jaro zawsze dziewica podnóżkiem wałęsy. to przykro wam musi być. bolek, bolek a jaro słucha się jak kacperek zomowca

obalał

Czytaj, a nie tylko zerkaj.

Komuna sama siebie obaliła. Napisałem, że żaden Lech-Bolek ani Lech-Jarosław komuny nie obalili.

"Wszak później i przez jakiś dłuższy czas ów Bolek obalał dalej i z tymi samymi niby obalonymi."

tak napisałeś. wskazałem, że obalał z jarem zawsze dziewicą. myślę, że z kilka setek.

ayran

Ile ty masz lat?

Mam wrażenie, że czas Tobie jeszcze nie pomaga albo już nie może pomóc.

nie mam tyle lat ile powinienem mieć wedle miłośników pisdniętych. to jakby oczywiste jest.

dlatego wylosuj sobie dowolny wiek z zakresu wskazującego, że czas mi jeszcze nie pomaga albo nie może już pomóc.

no i tusk nie wysłał policji

Jego MSW wysyłało bić ludzi nawet przed szpitalem w Jastrzębiu.

Tak w ogóle krótką lewacką pamięcią się zasłaniasz.

nie mam tyle ile powinienem mieć

Przynajmniej jesteś szczery.

zacytowałeś tekst dotyczący blokowania sejmu przez zomowca kierującego S. wiem, że miłość do pisdniętych męczy ale fajnie jakbyś wiedział co cytujesz.

Ayran szkoda pisac z Toba...Ty swoje > kto sie z Toba nie zgadza to PISowiec. Najlepsze ze nikt z nas nie lubi prezesa a wmawiasz to kazdemu z osobna tak nachalnie ze zal d.. sciska.

Moze jakis ukryty Twoj pociag to niego czy cos? Taka milosc platoniczna??

powtarzasz dokładnie te bzdury które promuje jaro zawsze dziewica.

facet, który tropił bolków jest szefem MON i otacza się ludźmi, który kochają aneksję krymu.

nie wiem czy lubisz jara, czy go kochasz. popierasz pisdniętych i tyle. dlaczego to robisz to twój problem.

może jara cię becia albo masz słabe wykształcenie i chciałbyś mieć taką robotę jak misiewicz ze średnim?

nie wiem.

ten facet od bolków z MON rozwalił polski wywiad w czasie wojny jaką toczyła Polska, a raport z likwidacji przetłumaczono na jeden język obcy. na rosyjski. ty masz problem z bolkiem. facet od 21 lat nie piastuje żadnego urzędu. takie masz właśnie problemy. to są problemy miłośników pisdniętych.

masz refleks. używam go od kilku miesięcy.

a co z twoim cytatem wałęsy? ustaliłeś już jego kontekst? trochę głupio się w jego świetle prezentuje jaro zawsze dziewica.

jak widać, coś słabo u ciebie, nie ma przekazu dnia?

powtarzasz dokładnie te bzdury które promuje jaro zawsze dziewica.

Widze ze zdecydowanie Kaczor to Twój cichy idol, pewnie plakacik tez masz nad łozeczkiem, takie zboczenie by sluchac słow prezesa to dla mnie byl by dyskomfort.

No i konkluzja...musze Cie zmartwic...nie lubie Kaczora. Co z automatu nie stawia mnie w kregu miłosników falszywej historii by zrobic na przekór Kaczorowi.

Podziwiam prostote Twojego rozumowania....ale niestety w pewnym wieku zrozumiesz ze czarne i biale tylko w filmach i slabych ksiazkach.

nie wiem.

O i tu moge sie zgodzic.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.