Skocz do zawartości
IGNORED

Zaproszenia na Audio Show

Elberoth

Rekomendowane odpowiedzi

Lista osób które dostały zaproszenia wygląda następująco:

1. Broy

2. Papamek

3. Arek67

4. Fr@ntz

5. Pawelm

6. mciej

7. inżynier

8. Rotor

9. Parmenides

10. jjp (za wyjątkowo długi staż mimo mniejszej niż 200 ilości postów)

11. McGyver (za wyjątkowa dużą aktywność na forum, mimo 100 dniowego stażu)

12. Jazabek

13. Osiek

14. Rogus

15. Hienka

16. Rafał

17. Dreamer_1

18. Jrymar

Zostały jeszcze 2.

Jak na razie z w/w osób tylko część przesłała mi mailem swoje dane. Te osoby które jeszcze tego nie zrobiły a które chcą otrzymac zaproszenie proszę o ich dosłanie. Jak na razie mam dane od:

1. Broy

2. Arek67

3. Fr@ntz

4. mciej

5. Rotor

6. Parmenides

7. jjp

8. McGyver

9. Jazabek

10. Osiek

11. Hienka

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Przepraszam za głupie pytanie ale jak dokładne dane mam przesłać mailem??

Adres też??

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Grupa krwi, adres zamieszkania, adres kochanki i jej męża, numer konta i stan na dzień jutrzejszy oraz zaświadczenie o odbyciu sakramentu spowiedzi. Reszta do dosłania po otrzymaniu specjalnego siedmiocyfrowego kodu, proszę pozostać z nami, wrócimy po przerwie na reklamy.

Może się spotkamy?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ten na czarno na kanapie to ja.

[obrazekLUKASZ-204599_1.jpg]

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie nachodźcie tak na mnie bo się zamkne w sobie;)

Wychodzi niewyspanie bo jak czytając strone nie widze postu z informacją co trzeba wysłać to już źle się dzieje.

Notabene mail z danymi wysłany.

Wraz ze zdobytą wiedzą przychodzi świadomość jak wielu rzeczy jeszcze nie wiesz...

Jesli jeszcze zostalo zaproszenie to ja jedno poprosze. Dwie recenzje napisalem Marillion "Afraid Of Sunlight" i Preisner Zbigniew "Preisner`s Music". Recenzje pisalem przed mozliwoscia logowania dlatego nie widac ich w statystykach.

Dobra ja raczej też powinienem byc :) tylko nie wiem czy na 12 sie wyrobię wiec jesli ktoś mi da puscić moje cd :) :) to jesli uslyszycie Enya gdzies i skrzata z otwartą "japą" sluchającego nieopodal to bede zapewne ja :)

Witam.

Niestety z przyczyn niezależnych muszę zrezygnować z zaproszenia. Prawdopodobnie nie będę w ogóle mógł dotrzeć na AS, także najlepiej będzie przekazać moje zaproszenie komu innemu.

Przepraszam za całe zamieszanie, ale pojawiły się małe kłopoty natury rodzinnej - dość poważne zamieszanie z narzeczoną :(

Pozdrowienia.

-> Elberoth, mciej

To może ja bym skorzystał z tego zaproszenia ?? Byłbym bardzo wdzięczny :-)

Wyjaśnię też może, że mam na koncie trzy recenzje/opinie, z czego tylko jedną - płyty Marillionu "Marbles" pokazuje licznik - pozostałe dwie, to są opinie na temat Denona PMA-350SE oraz Avance Epsilon 960mk2 ... Zaem załapałem się, czy nie ??? :-D

Dreamer - mail doszedł.

Krzych - OK.

"Don't trust opinion on forums.... every time I bought something based on online opinion and without listening in advance, it ended up being a big disappointment."

Ech tam zaproszenia. Tak sobie siedze w domu i sie nudze, wiec postanowilem przejsc sie na druga strone ulicy i zobaczyc to nowe cudo, ktore dwoch braci nazwalo sobie Arkadia. Ide i ide, podchodze i slysze, ze dzisiaj (tamtego dnia) jest otwarcie dla VIP-ow. (a kto w Polsce jest tak naprawde VIP-em?..bo dla tych nieznajacych skrotu tzn very important person, albo po polsku bardzo wazna osoba). I podchodze, stoi jakis bolek w mundurze i sie mnie pyta "ma Pan zaproszenie?", na co mu odpowiadam, ze jestem z tefalenu i slysze natychmiast "ach, to prosze bardzo, zapraszamy!!" Byly nawet fajne salatki, zarcia od cholery, mnostwo jakichs francuzow podobno od klimatyzacji, ale ona w przypadku Arkadii zreszta tak jak i w przypadku Sobieskiego wcale nie dzialala. Takze ci fajni francuzi, wszyscy bardzo eleganccy i w garniturach sie bardzo cieszyli glownie z lososia i wody mineralnej i panienek, ktore chyba chcialy wyjechac do Francji i wcale sie nie przejmowali, ze jest tak goraco. A czy jak sie juz dostanie takie zaproszenie na AS to w ramach tego specjalnego biletu tez beda przekaski? I panienki?

annawroc

Bo ja na Muńka zawszę mówię Kazik -nie wiem dlaczego tak jakoś mi do niego pasuje :) To tak jak robiliśmy w domu remont i w czasie różnych ustaleń co do lokaliozacji różnych sprzętów AGD na pralkę uparcie mówiłem lodówka -no czyż nie są podobne?

Tylko nie wiem jak zrobić kurdę jakąś poprakę do recenzji -oto jest pytanie HEEELP!

Elberoth!!!

Niestety musiałem odejść od komputera w środę ok16.00 i juz nie zdążyłem się dowiedzieć że jestem na specliście oraz jak odebrać zaproszenie. Zapłaciłem 20 zł i nie żałuję ale może w takim razie w przyszłym roku będę miał jakiś bonus?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.