Skocz do zawartości
IGNORED

Proszę o pomoc w wyborze nagłośnienia

piotrek_s

Rekomendowane odpowiedzi

witam serdecznie.

jestem przed zakupem mieszkania (prawdopodobnie grudzien) i mam bardzo duza prosbe o porade w doborze naglosnienia do pokoju ok 12 - 15m2. planuje zakupic wzmacniacz, kolumny i cd.

mialem w planach takze tv i dvd ale to musi poczekac ze wzgledow finansowych (niestety). muzyka jaka slucham to metal i jazz przede wszystkim. przegladam forum od krotkiego dosyc czasu i przyznam sie szczerze ze nie moge ogarnac chocby czesci potrzebnej mi do wyboru i zakupu naglosnienia. nie jest latwo. sam gram na instrumencie ale jezeli chodzi o naglosnienie domowe ni w but sie nie znam.

finans jaki pragne przeznaczyc to ok 5 - 6 tys. choc gdyby zaistniala koniecznosc wynajde wiecej. musze kupic to wszystko przed kupnem mieszkania, poniewaz moje dziewcze gdyby sie dowiedzialo jaka sume przeznaczam z pieniedzy na mieszkanie bylaby BARDZO niezadowolona.

pozdrawiam i bardzo prosze o odpowiedz.

kef q1+ nad c352+ c542, razem cos kolo 6kzl -ladnie gra

marantz 7300 jest fajnym kompaktem do niego uzywany pm8000,

komplet cambridge audio azur,

rotel seria 02, ale droga jest przez dobre recenzje i audioklan, kiedys rotel byl podobno lepszy,

na allegro jest obecnie zestaw z denonem pma1500- warto zwrocic na niego uwage

Ogolnie, jezeli masz pozytywny do tego stosunek to warto kupic cos uzywanego.

Za taka kase moze wyjsc naprawde przyzwoity zestaw.

No, ale 2500zl za rotela 02 to sa jakies zarty, podobnie azur w srodku bebechy z serii 500 a cena nowa (wyzsza).

Dlatego posluchaj sobie tych zestawow i sam ocen.

dzieki

jezeli chodzi o creek`a to czy exposure lub roksana moga w szranki z nim stawac? jak to pracuje?

mam mozliwosc zakupu w londynie i zastanawiam sie czy jest tam taniej? (audioklanu tam chyba nie ma :)sprawdzalem w wyszukiwarce ale jednoznacznych odpowiedzi nie znalazlem (ceny).

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.