Skocz do zawartości
IGNORED

Odtwarzacz strumieniowy z dac'kiem do mojego zestawu?

cubus85

Rekomendowane odpowiedzi

A ja żadnego "gotowego" streamera nie polecę...ani za 4000, ani za 6000 zł.

To są wyrzucone pieniądze...

Dokładnie. Najtańszy streamer + dobry dac.

Mam yamahe CD-N500, grało to jak grało, dopiero zakup Cambridge Audio DAC Magic Plus pokazał jak mój streamer potrafi grać.

Zmiana była na tyle duża, ze zakupiłem DAC-a Naim-a. Na plus dodatkowo jest to, ze można podłączyć więcej klocków i cieszyć się lepszym dzwiękiem.

„Jeśli nie masz co robić, nie rób tego w moim towarzystwie”

• 2 tygodnie później...

Witam szukam fajnego strumieniowca narazie do zestawu słuchawkowego ale potem z myślą o jakimś lepszym stereo. Ostatnio miałem możliwość pobawić się Cambridge CXN i muszę przyznać, że fajnie to grało obojętnie czy flac czy też skompresowana muzyka ze spotify. Dlatego moje pytanie brzmi czy jest coś fajnego w podobnych pieniądzach czy to dobry wybór?

Pionner n 70 nawet marantz na 6005 to przepaść nad cxn dźwiękowa cxn to tylko dobra funkcjonalności i dźwiękowa porażka każdy sklep to badziewie wciska bo kupują za 60 procent ceny i narzucają super marzę. Ja zakupiłem nowy za 3400 i szybko sprzedałem za 2700.

Zapraszamy na profil Triangle Audio Polska

www.facebook.com/TrianglePolska/

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.