Skocz do zawartości
IGNORED

Magnetofon dwu kieszeniowy.(Sony)

603Mariusz

Rekomendowane odpowiedzi

N o to strzeliłeś niezłego babola

Ja Ci polecałem Sony ST S370, lub 390, bez literki S......

Ale skoro jesteś zadowolony to OK, Ty masz być nie ja.

Tak pasuje każdy pilot systemowy z klawiszami od tunera - 3 klawisze raptem.... Mogą nie pasować piloty systemowe dedykowane konkretnemu modelowi....

Pilotów są setki także...............

SE 370 to bardzo niziutki model. Jest to praktycznie karta tunera FM/AM wzięta z dowolnej wieży Sony i włożona do plastikowego pudełka z wyświetlaczem.Nie wiem być SE-370 może to ostatni model, zapewne, ale słyszałem i powiem iż na pewno jeden z najgorszych....

Ale skoro Ci pasuje to ok..

st-se370-1b-sony.jpg

A tak Wygląda Sony ST S370 - tylko fragment, ale znalezione na szybko. Ilość elektroniki przekłada się zdecydowanie na jakoś dźwięku....

platka.JPG

..Sony%20ST-S370.jpg

Wykaz wszystkich modeli CD Sony ES ma ciocia google....

Sony miało taką politykę, że od lat 90tych do wszystkich tunerów wkładali odbiornik IR, który działał z każdym ich pilotem od sprzętu hifi.

Miałem kiedyś sporo och wyrobów, w tym tunery i nie spotkałem takiego, który byłby bez odbiornika IR.

Dziękuję za info koledzy.

nie wiedziałem,że są dwa;

SONY:

ST-SE370 oraz ST-S370 bez literki E

Ale sopoko,znajomy chcę kupić odemnie trzy segmenty Sony tak,że na nowo będę kupował szukał za jakiś czas,tym razem co do kropki nazwę będę pilnował.

Sony miało taką politykę, że od lat 90tych do wszystkich tunerów wkładali odbiornik IR, który działał z każdym ich pilotem od sprzętu hifi.

Miałem kiedyś sporo och wyrobów, w tym tunery i nie spotkałem takiego, który byłby bez odbiornika IR.

Jest i to sporo, zdalne sterowanie miały owszem, ale przez wzmacniacz - trzeba było połączyć je kabelkiem (wzmacniacz - tuner)

Choćby parę Sony ES 5xx i nawet te które polecam ST S370 i 390 (bez literki E w nazwie ;))

A i uwaga są wzmacniacze które mają wyjście na zdalne sterowanie i te same mające wyjście na RDS EON - tak samo wygląda... I te nie sterowały tunerem.... Jedyna różnica w opisie gniazda z tyłu wzmacniacza.

A co do pilotów, nie spotkałem dedykowanego Sony do tunera - jak ktoś spotkał bardzo proszę o link. Natomiast zwyczajowo na pilotach są 3 klawisze - zakres (FM/AM) i stacja w dół i w górę

Hi, Hi też miałem okres fascynacji Sony w tym ES połączony z rzucaniem palenia, zamiast gumy anty kupowałem masę klocków Sony - może nie taniej, ale na pewno zdrowiej ;-P

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.