Skocz do zawartości
IGNORED

sterowniki usb

erazm2

Rekomendowane odpowiedzi

miałem ostatnim czasem problem z usb, wprawdzie sporo sprzetu problemu nie zauważyło albo ja nie zauwazałem przy nim na tyle by ..

otóż pewne urządzenie bez własnego specjalizowanego odbiornika usb wyjątkowo mocno zaczęło szumieć (tzn nie że ze sie słuchac nie dało ale ze szum dało sie wykryc stosunkowo łatwo)

a co bardziej irytujące pojawiło sie pykanie bez puszczania muzyki słyszalne bez problemu, w trakcie muzykowania nie dokuczliwe

- ciągłe pyk pyk chwila ciszy i pyk pyk chwila ciszy pyk..

sprawa mnie męczyła jakiś tydzień i przestała :)

(obyło sie bez kupowania dodatkowych kontrolerów i szukania który lepszy i zmiany kabli na jeszcze lepsze a "groziło" okazało sie ze dało radę darmo i bez mieszania)

wiekszosc z was pewnie juz ma poinstalowane co trzeba ale kto nie ma niech probuje

u mnie i pykanie znikło i szum wszelaki - na wzmacniaczu słyszę dokladnie to samo co z optyka czyli jest dobrze :)

poprawka Fix 313991 - uSB for audio

pod poniżyszym tytułem coś wykopac można

There is high CPU usage when using a USB audio device connected to a USB 2.0 EHCI host controller

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

sa wer dla roznych systemów, sobie odkopałem ze strony krzaczastej dla 7 64 i ten dziala napewno

Ukryta Zawartość

.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

moge wsciec sie i utytłac, paść na morde bylem wytrwał, byle małych świństw gonitwa nie wciagnęła mnie - dopuki wierzysz we mnie miła w tym jest moja wielka siła z zyciem mnie nie pogodziłaś ale z samym sobą tak, mam przy sobie gorzką pamieć, mam Twoj usmiech co nie kłamie wiem ze juz mnie nic nie złamie :)

https://www.audiostereo.pl/topic/128327-sterowniki-usb/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.