Skocz do zawartości
IGNORED

Bly-ray Panasonic BDT570 [test i rozebrane zdjęcia!]

burz

Rekomendowane odpowiedzi

Heh problem okazł się banalny przypadkowo zajrzałem do tyłu i okazało się że lekko wypiął się kapel sieciowy od odtwarzacza i takie cuda mogą się dziać wpiąłem go do do końca i dzaiała poprawnie więc panasa jeszcze pochodzi u mnie :)

Panasonic bdt500 świetny sprzęt....mam go już troszkę czasu i potwierdzam opinie Kolegów co do jakości Panasa...tv też robi świetne miałem dwie plazmy i teraz jeszcze LCD as640. ... złego słowa o panasonicu nie mogę powiedzieć....

• 3 tygodnie później...

Cześć.

Czy ktoś wie, czy ktoś może próbował jak taki BDT570 lub podobny blu-ray spisuje się jako transport plików audio we współpracy z dobrym DAC ? Konkretnie chodzi o takie zestawienie - twardy dysk z plikami audio FLAC podpięty do wejścia USB, a wyjście cyfrowe COAX podłączone do DAC-a dobrej klasy (ok. 3 tys zł.). Dalej wzmacniacz i kolumny. Czy to ma szansę zagrać tak, aby nie ograniczyć możliwości DAC-a ? Czy coś pomiędzy wejściem USB, a wyjściem COAX może zdegradować sygnał ? Chcę kupić ten odtwarzacz również do odtwarzania płyt blu-ray i dvd, ale głównie do odtwarzania plików audio w dobrym systemie stereo. Czy to ma sens ?

• 2 miesiące później...

Czy ktos sprawdzal jakosc wyjsc analogowych w tym odtwarzaczu? Jestem w trakcie przerabiania stereo na kd i zastanawiam sie czy lepiej kupic amplituner (z wyjsciem pre na fronty od stereo) czy BR z wyjsciami pre i do tego wielokanalowy wzmacniacz.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.