Skocz do zawartości
IGNORED

Dlaczego po godzinie 22/23 sprzęt gra lepiej?

DelphiX

Rekomendowane odpowiedzi

Aby zrozumieć ten problem, proponujemy lekturę arcyfascynujących "Rozważań o jakości energii elektrycznej" pana profesora Zbigniewa Hanzelki, naukowca AGH. Dilerzy sprzętu audio reagują na tę rzecz jak diabeł na święcona wodę.

Dziękuję za interesujący aspekt jakości odsłuchów.

Przeczytałem z zainteresowaniem publikację prof. Hanzelki:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Czy mógłbyś przybliżyć temat alergii dilerów sprzętu audio w kontekście tej publikacji.

PS: twoja stronka jest interesująca!

Ukryta Zawartość

JAK FACET Z DWIEMA ZDROWYMI NERKAMI MOŻE NIE MIEĆ KASY NA AUDIOFILSKIE KABLE

TROLLE -istnieli zawsze, a przed wynalezieniem internetu wyżywali się na ścianach publicznych klozetów.

Gość

(Konto usunięte)

Aby zrozumieć ten problem, proponujemy lekturę arcyfascynujących "Rozważań o jakości energii elektrycznej" pana profesora Zbigniewa Hanzelki, naukowca AGH. Dilerzy sprzętu audio reagują na tę rzecz jak diabeł na święcona wodę.

Problem tkwi w tym, jak wpłynąć na dostawcę celem poprawy parametrów zasilania...niewykonalne...u mnie w bloku jest za słabe łącze i niestety nieraz sprzęt "nie gra"...

kiedyś po trawce narkotycznej to ja nie tylko lepiej słyszałem strunę od gitary ja nią prawie byłem ;)

arcam 23t > synthesis ensemble el84 > excite x16 (mod.)

Dziękuję za interesujący aspekt jakości odsłuchów.

Przeczytałem z zainteresowaniem publikację prof. Hanzelki:

Ukryta Zawartość

Czy mógłbyś przybliżyć temat alergii dilerów sprzętu audio w kontekście tej publikacji.

PS: twoja stronka jest interesująca!

Dla dilerów problematyka zasilania w naukowej perspektywie jest po prostu przeszkodą w budowaniu wokół tej kwestii klimatu jak u wróżki, która doskonale służy sprzedawaniu drogich akcesoriów bez żadnego wpływu na działanie sprzętu. Ostatnio w salonie dużego dystrybutora zebrała się grupa bogatych słuchaczy, żeby posłuchać kabli zasilających znanej amerykańskiej firmy. Kiedyśmy zapytali o instalację elektroenergetyczną, okazało się, że nawet gniazdko jest z supermarketu. Sądziliśmy, iż takie miejsca mają własne źródła zasilania oraz specjalnie zaprojektowane układy. Cóż, książki Grocholi też się sprzedaje w złoconych okładkach.

Ukryta Zawartość

<br />Może tu jest odpowiedź na twoje pytanie ;)<br />

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) <br />

Tylko jak NY za dużo wyjara.. to później głupoty opowiada w wywiadach.. cytuję..

'Pracuję dla siebie każdy album nagrałem dla siebie kiedy ludzie to rozumieją super kiedy nie też ok'

..jak dla mnie taka wypowiedź artysty jest bez sensu..

Może palenie i odsłuch poprawia.. nie wiem..

Wiem natomiast że po ciemku więcej słychać.. :)

Ukryta Zawartość

Lubię słuchać.. oglądać.. czytać.. ?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.