Skocz do zawartości
IGNORED

Serwis Velodyne

Gość Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam velodyne spl 1200 ultra. Kupowałem niedługo potem ja się pojawiły. Za 4 tyś

Kiedy ten sub był taki tani ?

Z tego co pamiętam to jego cena zawsze oscylowała w okolicach 8 tyś zł.

Cen zależna od kursu $. Po ile był w 2008r?

2 zł? A teraz 4 zł?

W 2008 roku był po 2 zł ale spl 1200 ultra jest od 2008 roku na rynku ?

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Jakie były pierwszeceny spl ultra?

Kolego chodzi mi o to że w 2008 roku nie było serii SPL Ultra, tylko wtedy była SPL R.... a obie te serie wyglądem, funkcjonalnością jak i trochę parametrami się różnią.. co nie oznacza że był słaby tylko chodzi mi o to że to trochę inne suby.. choć jak ktoś lubi statystyki to SPL 1200R został wybrany najlepszym subem 2007 roku..

"Przyszłość należy do tych, którzy wierzą w piękno swoich marzeń."  Eeleanor Roosvelt

Nie ma innej możliwości Kolego :-) ( nie ma szans żeby w 2008 r. był już spl ultra) niektórzy mylą SPL R z SPL Ultra tak jak DD z DD + ...wszystkie podobne względem siebie ale jednak to są inne modele.. tylko mając taki sub w domu to powinno się wiedzieć który się model posiada..nie wiem jak to wygląda w porównaniu serii DD ale przy spl znam dwie osoby co miały spl R i mają teraz spl ultra i twierdzą że jest spora różnica.. aczkolwiek pewnie nie na tyle jest to odczuwalne co przekłada się na cenę, jak to w wielu przypadkach bywa..

Gość A&T

(Konto usunięte)

Jakie to ma znaczenie, że SPL Ultra na przełomie roku się pokazał?

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) )-1000e?p=1813121#post1813121

Powiem szczerze nic z tego nie rozumiem bo pamiętam jak dziś w 2009 roku jak dzwoniliśmy z kumplem po sklepach w poszukiwaniu dla niego suba i sklepach były SPL - R (nie było wtedy w sklepach modelu ultra) dystrybutor nasz też uważa że później się pojawiły w Polsce.. magia jakaś..:-) to za granica wcześniej się pojawiły jak w Polsce ??

A ostatni link tutaj podany pokazuje ala test z 2011 r. to sub został wypuszczony w 2008 roku a testowali go dopiero w 2011 roku ??? To aż nie możliwe.. teraz to aż mnie to zaciekawiło - może w jakimś sklepie będą wiedzieć jak to było .. :-)

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Testują je do dziś. Do puki będzie to aktualna oferta.

Ja się poddaje w tym temacie :-) w kilku sklepach mówią że to gdzieś okolice 2011, w kilku nie pamiętają, we dwóch usłyszałem że gdzieś okolice 2009-2010 :-) szkoda zdrowia..

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.