Skocz do zawartości
IGNORED

Nowa Integra do 7k ?

Jogi

Rekomendowane odpowiedzi

Co Ci Robbie napisal?

Nie ma ex-demo ale ma na uwadze moje zapotrzebowanie ..

i jak zostaje Cayin?

ja miałem w domu A-55TP ponoć CS-55A jest jeszcze lepszy zobaczymy....

Cayin jeszcze nie zostaje, jest bardzo dobry ale moje oczekiwania widzę idą w kierunku lampy powód może być taki , że jeszcze nie słyszałem konkretnego tranzystora

Cayin jeszcze nie zostaje, jest bardzo dobry ale moje oczekiwania widzę idą w kierunku lampy powód może być taki , że jeszcze nie słyszałem konkretnego tranzystora

jak fabryczne lampy upgreadujesz do jakichś za kilka stów komplet, oczywiście za jakiś czas, bo nie musi być od razu, to masz przeskok jakościowy niewyobrażalnie duży. Może przekroczyć nawet jakościowo obecne lampy o ponad 40%, czyli nie są to kosmetyczne zmiany. Za tranzystor trzeba trochę wylożyć, żeby zagrał, są jednak wyjątki jak Baltlab. Innych polskich tranzystorów nie słyszalem, więc się nie wypowiadam.

jak fabryczne lampy upgreadujesz do jakichś za kilka stów komplet, oczywiście za jakiś czas, bo nie musi być od razu, to masz przeskok jakościowy niewyobrażalnie duży. Może przekroczyć nawet jakościowo obecne lampy o ponad 40%, czyli nie są to kosmetyczne zmiany. Za tranzystor trzeba trochę wylożyć, żeby zagrał, są jednak wyjątki jak Baltlab. Innych polskich tranzystorów nie słyszalem, więc się nie wypowiadam.

myślę o Cayin A-88T MKII na lampach KT88 tam są duże możliwości upgrade - czyżby to był sprzęt na lata jak zakładałem ?

Nie ma ex-demo ale ma na uwadze moje zapotrzebowanie ..

Za £1400 znalazlem Tucane 2 jak chcesz namiary to daj znac.

Wieza STEREO Technics :)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.