Skocz do zawartości
IGNORED

Transport z Niemiec - prosze o pomoc

andrew

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, mam pewien problem. Chcialbym kupic odtwarzacz CD na ebay.de warty ponad 1.500 euro. Nie chce jednak ryzykowac wysylania pieniedzy z gory, czego wymaga sprzedajacy. Czy nie znacie czasem jakiejs firmy, ktora na zlecenie przywiezie mi towar z Niemiec? A moze istnieje jakas bezpieczna metoda przesylania gotowki, ktora w jakis sposob mnie zabezpieczy przed ewentualna strata? Z gory dziekuje za pomoc. Pozdrawiam

https://www.audiostereo.pl/topic/12937-transport-z-niemiec-prosze-o-pomoc/

Witam.

DHL Servisco przywozi paczki z niemiec, mozna to zrobic na dwa sposoby-albo wpłacasz mu kase na konto a on wysyła towar DHL albo wysyła towar DHL za pobraniem i poprostu płacisz przy odbiorze. Dogadaj sie z nim i najwyżej powiedz mu że przelejesz mu na konto koszta przesyłki i niech wyśle za pobraniem. Koszta przesyłki będą spore, wydaje mi sie że cos koło 200zł ale to jedyny sposób. A na e-bayu tak jak na Allegro są oszuści, trzeba pamiętań że na Zachodzie jest duzo Turków i to głównie oni handluja na e-bayu więc bądź ostrożny bo to kupa kasy.

Pozdrawiam i życze powodzenia.

Audio-Kielce,zeby doradzac w danej kwestii,to trzeba miec o niej troche pojecia.

Andrew,DHL nie wysyla paczek zagranicznych za pobraniem,ktos moze wyslac paczke na Twoj koszt,ale za pobraniem DHL obsluguje tylko przesylki krajowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.