Skocz do zawartości
IGNORED

Bardzo dobry wzmacniacz słuchawkowy jaki?

nikifor

Rekomendowane odpowiedzi

To naturalne. Na szczęście w telefonie nie mam ani jednej lampy- nie muszę go wozić razem z akumulatorem na taczce i czekać przed rozmową, aż się lampy rozgrzeją.

lampy wciąż są w masowej produkcji

Nie pamiętasz tamtych czasów.

Czasów gdzie jak weszło się do sklepu RTV to były same lampy.

Stoisko z tranzystorami germanowymi było skromne.

Monitor Audio RX8, RX Center, Silver 1; DAC : 8-ch DIYINHK ES9016, XMOS Multichannel; Power AMP : 6-ch TPA3255

Polecam wzmacniacz autorstwa R.N. Marsh'a opublikowany w Linera Audio vol.3

Mozna kupic sam artykul dot. wzmacniacza ( 2.49E) , nie trzeba kupowac calego wydania

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) [0]=field_author%3A362

Sporo informacji na termat tego wzmacniacza :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Zrobilem , posluchalem i gra u mnie od kilku miesiecy

Z zasilaniem +/-21V napedza 600 omowe sluchawki bez zadnych problemow ,nad niskimi impedancjami tez pelna kontrola

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Witam.

Panowie piszę tutaj żeby nie zakładać nowego wątku. Szukam kogoś kto zrobi dla mnie jakiś niedrogi wzmacniacz słuchawkowy. Jak by co proszę o PW.

Pozdrawiam

Witam.

Panowie piszę tutaj żeby nie zakładać nowego wątku. Szukam kogoś kto zrobi dla mnie jakiś niedrogi wzmacniacz słuchawkowy. Jak by co proszę o PW.

Pozdrawiam

najtańszy to ten Na TPA6120 prosty i tani,ja chcę coś konkretnego

• 2 tygodnie później...

a gdzie można zakupić Forum 608? chodzi mi o foruma 608 a nie o jego wersje mikro

A gdzie można kupić wzmacniacz forum608 tylko ta dużą wersję a nie wersję mikro

Ja mam taki do sprzedania, wersja IV metalowa.

Spóżnilem się i kupiłem Sohę3 teraz trochę żałuje bo gra bardzo płasko na lampach E88cc ogólnie dupy nie urywa,lovely ciube był zdecydowanie bardziej dynamiczny i muzykalny

nie polecam Sohy nic specjalnego

Chyba ją sprzedam bo to nie moje granie,ja lubie ciemny mocny bas z ogromną dynamiką

"Napisano 16.11.2016 - 22:45Mam tą hybrydę,miałem szczęście i mam dokładnie egzemplarz wykonany przez Luisa,został wykonany przepięknie i z najlepszych częśći,trafiłem w 10:) nigdy jej nie sprzedam jedynie wymienie lampki z tesla e88cc gold pin na jakieś mullardy."

Pomyśl 2 x... a co tam 5 x zanim coś napiszesz bo zaśmiecasz forum....

To był pierwszy efekt odsłuchu,przestrzeń mnie zauroczyła,ale po porównaniu z mini wieżą pioneer-x-hm72 i hd598 teraz widze że soha nie ma szans,to tyle,narazie!

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.