Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw do 20 tys pln na lata

winetou

Rekomendowane odpowiedzi

Ceny, gwarancje itd zazwyczaj narzuca dystrybutor albo producent...sklep moze tylko rabat dac albo przedluzyc gwarancje na wlasny koszt.

Tak dla informacji to z zachodu tez mozna kupic I odeslac po 7 czy tam 14 dniach jak sie nie podoba jak gra... byl tu temat o sklepach w UK...zaden dystrybutor sie nie wypowiedzial :) bo I po co kij w mrowiko wkladac. A sklepy na tym traca.

Tak na marginesie to zajrzyjcie w zakladke hi-end do ludzi, ktorzy maja dobre systemy i sprawdzcie, gdzie oni je kupuja najczesciej :)

Wieza STEREO Technics :)

reklamowane to MF Encore od marca 2016 i cholera do tej pory cisza, brak możliwości odsłuchu...niepoważna firma

Do tej pory producent nie wprowadził nawet Spotify i Tidala. Nie będziemy sprzedawać urządzeń, które nie mają zapowiadanej na starcie funkcjonalności. Będą updaty do obiecanych funkcji, ruszy sprzedaż. Na razie testujemy jeden egzemplarz, instalujemy coraz nowe łatki i jest coraz lepiej.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Witam

Wasze wskazówki bardzo mi pomogły. Mianowicie zdecydowałem że kupię czysty wzmacniacz i do niego będę dokładał klocki, potem przyjdzie czas na kolumny. Z racji ograniczonych środków wybór padł na Tranzystory

Zacząłem swoje poszukiwania od zarówno nowych jak ex-demo i używanych.

W kręgu moich zainteresowań pojawiły się

1. Leema Acoustic Tucana II około 1600-1800 funtów bez gwarancji

2. Musical Fidelity M6Si - około 1500 funtów wciąż na 3 letniej gwarancji

3. Roksan Caspian M2 - 1250 funtów

4. Na to natknąłem się przypadkiem ale miałem okazje już tego posłuchać co prawda na baardzo drogich kolumnach SPENDOR. Chodzi o ALOIA. Wzmacniacz i przedwzmacniacz każde z dodatkowym powerem w sumie 4 klocki. Zagrało to pięknie mam na zdjęciach ale nie wiem jak wkleić. Symbole PST11.01, PSU11.1, ST13.01, PSU13.1 za to gostek chce 1500 funtów, Umówiliśmy się że przyjadę z własnymi głośnikami na odsłuch

Chętnie posłucham Waszych opinii na temat ww wzmaków bo teraz przynajmniej poszukiwania się zawęziły :)

Pozdrawiam

Symbole PST11.01, PSU11.1, ST13.01, PSU13.1 za to gostek chce 1500 funtów, Umówiliśmy się że przyjadę z własnymi głośnikami na odsłuch

Chętnie posłucham Waszych opinii na temat ww wzmaków bo teraz przynajmniej poszukiwania się zawęziły :)

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Do tej pory producent nie wprowadził nawet Spotify i Tidala. Nie będziemy sprzedawać urządzeń, które nie mają zapowiadanej na starcie funkcjonalności. Będą updaty do obiecanych funkcji, ruszy sprzedaż. Na razie testujemy jeden egzemplarz, instalujemy coraz nowe łatki i jest coraz lepiej.

a dlaczego na zachodzie już sprzedają? to co - oni juz mają wszystko ok poustawiane a my biedni znowu w plecy?? wiecie jak mnie to wku....? Gdzie indziej mozna ale u nas nie!

w końcu kompletny system:)             Geodezja - Geologia - Górnictwo

To ich suwerenna decyzja. Jeśli chcą sprzedawać urządzenie, które ma połowę obiecanej funkcjonalności i potrafi się wysypać w trakcie działania to ich sprawa. Wk**** to byś się jakbyś wydał 26.000zł i rozczarował się urządzeniem w wersji beta.

Sprawdź nasze wyprzedaże, zapytaj o rabaty dla forumowiczów. 

https://sklep.rms.pl/wyprzedaz-promocje

Wk**** to byś się jakbyś wydał 26.000zł i rozczarował się urządzeniem w wersji beta.

Jeszcze bardziej wq... cena funta w polskich sklepach audio :(

£3999 za 26000 zł. to już po 6,50 jest?

Już nie mówię ile kosztował w Polsce taki np. Cambridge Audio Topaz AM1 - w UK £70.

Jeszcze bardziej wq... cena funta w polskich sklepach audio :(

£3999 za 26000 zł. to już po 6,50 jest?

Już nie mówię ile kosztował w Polsce taki np. Cambridge Audio Topaz AM1 - w UK £70.

Tu nie ma co o cenach dyskutowac, bo nawet na budzetowce w PL jest 100% drozej..Marantz pm6005 2 tysiace zlotych a w UK £230 z dostawa I 3 letnia gwarancja :)

Winetou Leema Tucana za £1600 z gwarancja mozesz kupic.

Caspian m2 integra plus koncowka z 4 letnia gwarancja £1400

Spendor ST, ktore Ci wyslalem za £2200 juz poszly niestety...

Wieza STEREO Technics :)

4. Na to natknąłem się przypadkiem ale miałem okazje już tego posłuchać co prawda na baardzo drogich kolumnach SPENDOR. Chodzi o ALOIA. Wzmacniacz i przedwzmacniacz każde z dodatkowym powerem w sumie 4 klocki. Zagrało to pięknie mam na zdjęciach ale nie wiem jak wkleić. Symbole PST11.01, PSU11.1, ST13.01, PSU13.1 za to gostek chce 1500 funtów, Umówiliśmy się że przyjadę z własnymi głośnikami na odsłuch

Cieszę się że trafiłeś na coś co Ci się spodobało. Przy powyższym pamiętaj że kolosany wpływ na prezentację mają kolumny. To coś może zagrać inaczej z tańszymi. Nie spiesz się, nie kupuj oczami i jak również pod wpływem emocji. Za 20k można ustrzelić fajny zestaw o ile będziesz moczył głowę w zimnej wodzie. ;)

Ps. Na Twoim miejscu zaliczałbym odsłuchy i dał sobie 3-6 miesięcy totalnego luzu.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.