Skocz do zawartości
IGNORED

Blu Ray Yamaha BD 677 ?

davero

Rekomendowane odpowiedzi

Ja również mam już podbrych kilku lat w drugim pokoju Panasa DMP BD-45 podłączona pod ultra panorame Przy PC i chodzi do dziś. Po dwóch latach padł i czytnik w LG420 gdzie tak samo był podłączony jak Panas pod UW nawet nie chciało mi się reklamować złomu za 500zł bo około tylu dałem za niego bo wiem jak ich serwisy działają podobnie jak szajsunga

Po dwóch latach padł i czytnik w LG420 gdzie tak samo był podłączony jak Panas pod UW nawet nie chciało mi się reklamować złomu za 500zł bo około tylu dałem za niego bo wiem jak ich serwisy działają podobnie jak szajsunga

Byc moze tak dziala serice w Polsce ( troche to smutne ) , jednak poza granicami "zlomy" typu Panasonic ,Sony , czy jak wspomniane LG czy Samsung maja przemila obsluge i szybki sprawny service ;)

Już nie raz pisałem że Polska to dziwny kraj i to nie tyczy sie serwisów i to nie tylko ja to potwierdzam ale i cen sprzętu,filmów opóźnionych w kinach na krążkach BR i tak można wymieniać dalej. Owszem za granica nie jeden kolega tu pisał że serwisy ludzi traktują z szacunkiem

Już nie raz pisałem że Polska to dziwny kraj i to nie tyczy sie serwisów i to nie tylko ja to potwierdzam ale i cen sprzętu,filmów opóźnionych w kinach na krążkach BR i tak można wymieniać dalej. Owszem za granica nie jeden kolega tu pisał że serwisy ludzi traktują z szacunkiem

Dlatego to przykre i bardzo irytujace zarazem , byc moze to sie zmieni na lepsze .

Korzystałem nieraz serwisów Horna czy Audioklanu i nie było problemu. Oczywiście były to usterki typu "przestał działać" , wysyłka door to door i za pare dni przysyłali naprawiony. Gorzej pewnie z producentami wadliwego sprzętu gdzie trudno naprawić coś bez wymiany połowy urządzenia ;)

Co ciekawe wspomniane serwisy naprawiają np uszkodzone płytki HDMI w amplitunerach. Wymieniają je pewnie za pare groszy. Nie dziwi was to że same płytki nie są do dostania w zakupie indywidualnym?

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.