Skocz do zawartości
IGNORED

CD Pioneer PD8700 czy HK HD750

dariojula

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.

Jestem do tej pory użytkownikiem odtwarzacza Harmana,model HD750,gra przyzwoicie ale zaczyna irytować mnie napęd i to coraz bardziej.

Znalazł sie koleś który składa zestaw HK i jest gotów zamienić się na Pioneera PD8700 w bardzo przyzwoitym stanie.

Bardzo proszę o wszelakie informacje osób które miały okazję posłuchać obydwu odtwarzaczy,i co najważniejsze, opinie czy warto zamieniać.

Z góry serdecznie dziękuje osobą które podsuną ni trochę informacji,osobiście nie mam okazji w tej chwili odsłuchać tego Pionieera,stąd moja prośba.

Pozdrawiam.

https://www.audiostereo.pl/topic/130232-cd-pioneer-pd8700-czy-hk-hd750/
Gość

(Konto usunięte)

Dobre pytanie, skąd wziąć nie produkowany juz od dawna laser? Zasada jest prosta, nie kupuje się odtwarzaczy CD do których nie ma laserów. Chyba, że jest to tanie urządzenie i nie będzie lamentu kiedy przestanie odtwarzać płyty przez padnięty laser.

Pozdrawiam,

Gość rydz

(Konto usunięte)

Znalazł sie koleś który składa zestaw HK i jest gotów zamienić się na Pioneera PD8700 w bardzo przyzwoitym stanie.

Jeżeli Pioneer wczytuje płyty błyskawicznie , przeskok poprzez wybieranie do następnych utworów jest szybki , to się zamień .

Dziękuję,a propo ten Hk HD750 jest wart uwagi wiem ze 760 gra bardzo dobrze ale praktycznie jest nie do kupienia

Proszę napiszcie co lepiej zagra pomijając pd 8700

Budżet 700zł

Pozdrawiam

Gość

(Konto usunięte)

HARMAN Kardon HD 7725, Yamaha cdx 993 tylko lasery i lasery ... Bez odsłuchu i sprawdzenia kupno cd to loteria.

https://www.olx.pl/oferta/yamaha-cdx-1060-CID99-IDiTqIJ.html dozbieraj trochę a nie będziesz zawiedziony.

Zawsze można dokupić Pioneera PD7700 jako "dawcę" lasera. Niestety lata mijają i te CDki robią się coraz bardziej wiekowe.

Miałem przez kilka lat 7700 - wczytywał płytę jeszcze zanim dobrze się nie domknęła szuflada :-)

Pioneera PD7700 kupiłem w 1992 albo 93 już nie pamiętam. Do tej pory działa jak nowy, żadnej usterki. Kilka lat temu przeczyściłem mu tylko od środka szybkę na panelu przednim, bo już trochę była przydymiona brudem.

Czarny niby ładniejszy a widzę że srebrnego chetniej licytują, ciekawe za ile pójdzie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

W trakcie usuwania konta.

• 1 miesiąc później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.