Skocz do zawartości
IGNORED

Grudniowe marzenia Audiofila-Melomana

Yankes

Rekomendowane odpowiedzi

Rudzielcu to może być problem.

No dobra, problemy odłóżmy na bok :) Kobiety nie zmienię :) Więc pozostaje marzenie :) Również przyziemne, mianowicie, chciałbym być na koncercie Jacka White.

No dobra, problemy odłóżmy na bok :) Kobiety nie zmienię :) Więc pozostaje marzenie :) Również przyziemne, mianowicie, chciałbym być na koncercie Jacka White.

Nawet nie wiedziałem,że będzie w Kraju?

De gustibus non est disputandum

A ja mam coś z bardziej przyziemnych spraw.... Chciałbym by moja druga połowa nie czepiała się o to, że kupuję płyty czy to CD czy winylowe....Bo przecież z internetu można ściągnąć za darmo mp3 i nagrać.... :)

Rudy z kobietami jak z klockami aaaaudio , nie pasuje to zmieniamy - fakt droga taka zmiana :-))

Dziękuję....ale zdradź nam to marzenie!

Jak Najjjnajwięcej gramofonów w domu :-)

Nawet nie wiedziałem,że będzie w Kraju?

Sam nie wiem czy będzie :) Ale jeśli będzie Jego koncert gdzieś w moim zasięgu to pędzę, lecę :) W końcu za marzeniami trzeba gonić :)

Rudy z kobietami jak z klockami aaaaudio , nie pasuje to zmieniamy - fakt droga taka zmiana :-))

Dobre :) Będę Cię cytował :P

Jak Najjjnajwięcej gramofonów w domu :-)

a później budzimy się z ręką w nocniku.Rudzielec doszedł do porozumienia z drugą Połową!

Sam nie wiem czy będzie :) Ale jeśli będzie Jego koncert gdzieś w moim zasięgu to pędzę, lecę :) W końcu za marzeniami trzeba gonić :)

Dobre :) Będę Cię cytował :P

Życzę Tobie abyś dogonił marzenia.

Rudy mam drugą żonę i nie narzeka , potyka się o dziesiątki gramofonów o rower i nie narzeka - ma ważniejsze kobiece sprawy niż moje fanaberie .

Rudy mam drugą żonę i nie narzeka , potyka się o dziesiątki gramofonów o rower i nie narzeka - ma ważniejsze kobiece sprawy niż moje fanaberie .

On Bartku jest ustawiony.

A mi się marzy żeby pokój wydłużył się o 1,5m i żebym mógł w końcu cieszyć się projektorem, który jakiś czas temu prawie kupiłem, ale szybko koledzy w zakładce kino sprowadzili mnie na ziemię pisząc, że ekran jest tak samo ważny jak proj i też swoje kosztuje. Druga część marzenia pewnie się spełni i w święta Kevina obejrzę już ma 110calach:)

Ps. życzę wszystkim spełnienia grudniowych marzeń:)

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

A mi się marzy żeby pokój wydłużył się o 1,5m i żebym mógł w końcu cieszyć się projektorem, który jakiś czas temu prawie kupiłem, ale szybko koledzy w zakładce kino sprowadzili mnie na ziemię pisząc, że ekran jest tak samo ważny jak proj i też swoje kosztuje. Druga część marzenia pewnie się spełni i w święta Kevina obejrzę już ma 110calach:)

Czyli Kevin nowa świecka tradycja..ale te 110 cali robi wrażenie.

Ciekawe jak by wkleił idealnie karton-gips na ścianę , super szpachlowanie i szlifowanie a na koniec antyrefleksyjnego Fluggera farbę zapodał . Pózniej papierem gradacji 220 wyszlifował ? Marzenie może być taniutkie :-)

Ciekawe jak by wkleił idealnie karton-gips na ścianę , super szpachlowanie i szlifowanie a na koniec antyrefleksyjnego Fluggera farbę zapodał . Pózniej papierem gradacji 220 wyszlifował ? Marzenie może być taniutkie :-)

Sam widzisz,że niektóre marzenia mogą być bardzo tanie.Ale jak wydłużyć pokój o 1,5 m?

Ciekawe jak by wkleił idealnie karton-gips na ścianę , super szpachlowanie i szlifowanie a na koniec antyrefleksyjnego Fluggera farbę zapodał . Pózniej papierem gradacji 220 wyszlifował

Tak byłoby najlepiej, ale niestety telewizor musi być, dlatego musze mieć rozwijany ekran, który zasłoni mi tv.

Stereo: Sony E9000ES + N9000ES; Sony MXD-D3; Technics SL-1200 mk2; kolumny: Usher CP-730 Kino: Yamaha rx-v767 + Usher CP730 + Focal.JMlab (cent, rear, sub)

Ja chciałbym aby zamówione ATC zostały jak najszybciej wyprodukowane, SP2 szybko się sprzedały i znalazła się brakująca kwota aby przez święta przetestować TDAI-2170 :)

Ja to budowlaniec jestem , wszystko idzie zrobić :-) . Marzenia też sobie spełniam .

Czyli "jesteś tańszy w utrzymaniu"niż niejeden Meloman-Audiofil.

....mieć słuch jak za dawnych lat... i nie potrzeba nic więcej

Tak się Tobie pogorszyło?

Tak byłoby najlepiej, ale niestety telewizor musi być, dlatego musze mieć rozwijany ekran, który zasłoni mi tv.

To faktycznie komplikuje sprawę.

Ja chciałbym aby zamówione ATC zostały jak najszybciej wyprodukowane, SP2 szybko się sprzedały i znalazła się brakująca kwota aby przez święta przetestować TDAI-2170 :)

Tym bardziej,że filiżanka bardziej pusta sie zrobiła.

Jutro polejcie sobie woskiem.. by sprawdzić na jaki sprzęt możecie liczyć..;)

to jak lanie wody...

Tym bardziej,że filiżanka bardziej pusta sie zrobiła.

No i moje grudnie marzenie zostało zdeprecjonowane, a satysfakcja z jego realizacji stanęła pod znakiem zapytania :)

No i moje grudnie marzenie zostało zdeprecjonowane, a satysfakcja z jego realizacji stanęła pod znakiem zapytania :)

Kto śmiał stanąć na drodze do szczęścia?Znak zapytania to jeszcze nic nie znaczy?

Grudniowe a nie grudnie oczywiści, przepraszam.

Na drodze do szczęścia nikt nie stanął, do tego to musiałoby się coś stać mojemu 3 - miesięcznemu synkowi albo żonie.

A co do tych sprzętowych bzdur, to kolumny jak najbardziej satysfakcjonujące. Niestety jak człowiek ruszy coś w systemie to ciagnie, żeby coś jeszcze pokombinowac, w tym przypadku wzmacniacz.

Na koniec życzę wszystkim spełnienia marzeń i atmosfery, w której będą mogli się tym cieszyć.

Grudniowe a nie grudnie oczywiści, przepraszam.

Na drodze do szczęścia nikt nie stanął, do tego to musiałoby się coś stać mojemu 3 - miesięcznemu synkowi albo żonie.

A co do tych sprzętowych bzdur, to kolumny jak najbardziej satysfakcjonujące. Niestety jak człowiek ruszy coś w systemie to ciagnie, żeby coś jeszcze pokombinowac, w tym przypadku wzmacniacz.

Na koniec życzę wszystkim spełnienia marzeń i atmosfery, w której będą mogli się tym cieszyć.

Czasami wymiana jednego komponentu audio rodzi lawinę zmian.Wiem to doskonale.

Zbliża się nowy rok i jak każdy normalny entuzjasta dobrego grania mam swoje marzenia.W przyszłym roku chciałbym sprezentować sobie kolumny,które zostaną ze mną na dłużej...Może i Wy Szanowni Koledzy napisalibyście czego spodziewacie się po Nowym Audiofilskim 2017 roku? Potraktujcie to jako fajną zabawę może jednak dla niektórych będzie ona bardziej realna!

Panowie naprawdę nie macie marzeń?

W sylwestra zazwyczaj nie myślę o nowym roku a wspominam nie najlepiej wykorzystany ostatni rok. Bym chciał żeby się chciało, to chyba najważniejsze i podstawa do spełnienia życia - pęd życiowej energii bez niej życiowa stagnacja, rutyna a z nią brnięcie,życie.

arcam 23t > synthesis ensemble el84 > excite x16 (mod.)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.