Skocz do zawartości
IGNORED

Tuner Technics St-S3 nie domaga

Djkowals

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Od pewnego czasu mam problemy z moim tunerem radiowym ST-S3 Technic'a. Otóż od parę dni temu zauważyłem ,że podczas słuchania audycji w radiu słyszalne jest również "buczenie"(piski, sprężenie , nie wiem jak to określić). Wcześniej nie miało to miejsca. Próbowałem zmieniać kable na inne ale to nic nie dało. Ponad to tuner strasznie się zaczął nagrzewać.

Ostatnim problem jest nie zapalająca się lampka od Quartz Locka na właściwej częstotliwości radiowej, dla przykładu : program 3 96,6 Mhz(taka częstotliwość powinna być) lampka się nie pali tylko miga czasami (kiedyś się paliła normalnie) na 96,65 lampka pali się na stałe.

Tuner kupiłem jakoś rok temu i nie miałem do tego czasu z nim problemów. Dopiero od nie dawna zaczęło coś z nim się dziać,najbadrdziej irytujący jest ten przydźwięk towarzyszący przy słuchaniu radia...

https://www.audiostereo.pl/topic/131048-tuner-technics-st-s3-nie-domaga/

Od pewnego czasu mam problemy z moim tunerem radiowym ST-S3 Technic'a.

Nie chcę nic sugerować, ale może czas na zmianę ?

Jakość wniosków w porównaniach audio jest zawsze zgodna z jakością procedury porównawczej.

Pasja bez precyzji to chaos. DOBRZE ŻE JEST MUZYKA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.