Skocz do zawartości
IGNORED

marantz cd 6000 nowy soft

belmondo

Rekomendowane odpowiedzi

Nie chce zapeszac ale po przetestowaniu przeszlo 20 plyt CD-R, sprzet chodzi jak burza. Wylozyl sie tylko raz ale na czarnej plycie LEAD DATA. Wczesniej tez sie na niej wykladal. Kondensatorek kosztowal 7gr + VAT ;-)

Wiecej kosztowal mnie czas i benzyna. Jakby ktos potrzebowal to mam jeszcze dwa (obciach by byl kupowac jeden). Mozna je kupic w Warszawie na ulicy Podchorazych 35. Sa 3 rozmiary (brac srodkowy).

• 1 rok później...
  • 1 miesiąc później...

witam. odświerzam wątek. jaki to ma być ten kondersator ? napiszcie proszę jak laikowi, jak pójde do sklepu to co mam powiedzieć ? :) u mnie czyta CDry ale jak chcę przerzucić na kolejny utwór to potrafi sie zawiesić - tzn ERROR.

przecież powyżej masz napisane

kondensator SMD o wartości 10pF (piko Faradów)

ale u mnie nie pomógł

zastanawiam się nad wymianą napędu (ok 50 PLN)

chociaż w sumie przecież działa, tylko problem z CD-R'ami

u mnie Cdry czyta tylko problem występuje jak chcę przerzucić na kolejny utwór, zawiesza się, choć nie zawsze.

nie jest to jakaś tragedia ale skoro mozna zmienic to takim maym kosztem to czemu nie.

• 10 miesięcy później...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące później...
  • 1 rok później...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.