Skocz do zawartości
IGNORED

Blokada portalu o2

tadeo

Rekomendowane odpowiedzi

Panowie co ma robić ,reset kompa i pobranie i zainstalowanie aktualizacji nie pomaga ?

".Połączenie nie jest bezpieczne

Właściciel witryny poczta10.o2.pl niepoprawnie ją skonfigurował. Program Firefox nie połączył się z nią, aby chronić użytkownika przed kradzieżą informacji.

Więcej informacji…

Automatyczne zgłaszanie podobnych temu błędów (pomaga Mozilli identyfikować i blokować niebezpieczne strony)"

https://www.audiostereo.pl/topic/131453-blokada-portalu-o2/

Częściowo rozwiązałem problem ,odinstalowałem FireFoxa ,wróciłem do Explolera na tym kompie .Na drugim Fire też nie działa z o2 .

Firefox zmienił się znacznie w ostatnim czasie.Dla mnie nadal jest w czołówce przeglądarek.

Czy chodziło ci o stronę logowania o2.pl ?

Dziwne,wszystko jest ok. na wersji 51.0.01

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

ps. Explorer na Windzie to już ciut archaiczna przeglądarka.

Może Chrome zainstaluj ? Do niej rozszerzenie Clck&Clean i będzie śmigać.

Ukryta Zawartość

Firefox nie powinien mieć problemu z o2.

Po zalogowaniu powinno przekierować Cię na

Ukryta Zawartość

Sprawdź datę w systemie, czasem to jest przyczyną problemów z certyfikatami. Można też spróbować odświeżyć Firefoxa:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Firefox zmienił się znacznie w ostatnim czasie.

Jak dla mnie to ta przeglądarka odleciała totalnie w kosmos. Nie dziwie się że coś blokuje i robi inne dziwne fikołki. FF przoduje już chyba tylko w kwestii bezpieczeństwa. Ramo-żerność z kosmosu, coraz więcej kodu dla niej to nie znane rzeczy, dekodowanie video, obsługa gfy i innych formatów... Stracili wsparcie od googla, a ci poczuli krew i robią to co wczesniej zrobiła mozzila z microsoftowym explorerem - rozjeżdzają. Wszystko oczywiście kosztem użytkowników.

Najwięcej mieszają producenci różnego gówna zwanego np. apletami tworzonymi np. w Javascript...

Dlatego producenci przeglądarek zaczęli się irytować lukami bezpieczeństwa w w.w. i stopniowo przestają wspierać tego typu technologie.

Miało być wspaniale; cienki klient, unifikacja interfejsów,...

A wyszło jedno wielkie szambo.

W projektach z którymi mam do czynienia deweloperzy musza już testować systemy na kilku-kilkunastu środowiskach; kilka przeglądarek i kilka różnych wersji dla każdej!

I zaprawdę powiadam Wam, w każdej mogą pewne obiekty interfejsów działać inaczej...

A jeszcze są środowiska mobilne.

Świat doszedł do przepaści...

Oczywiście powoływanie się na bezpieczeństwo to pół prawdy. Jak nie wiadomo o co chodzi to...

Wojna koncernów...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.