Skocz do zawartości
IGNORED

Znacie ten sklep wart uwagi ? aby kupić hifi

davero

Rekomendowane odpowiedzi

Witam czy kupował ktos moze z was w tym sklepie

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Nie wiem czy to pewny sklep chociaż sprzedawca pisze , ze są od 15 lat na rynku uzywanego hifi

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Sprawiali bardzo profesjonalne wrażenie, ale czego tam nie wypatrzyłem to nie byli w stanie określić wieku sprzętu co ma dla mnie bardzo duże znaczenie. Plus dla nich, że nic nie ściemniali.

Co tam wychaczyles?

Widziałem parę produktów w znacznie wyższych cenach niż u nas.

Yamaszkę mx70 no ale cena mnie trochę zabija :D chociaż wizualny stan jest niezły ... Mam mx 50 z c 45. CX 70 nabyłem i tak myślę o mx 70.

Sklep znany, bardzo dobra obsługa i kontakt. Co do samych produktów większość produktów w bardzo dobrym stanie czasem wręcz jak nowe( Sam u nich kupowałem i na pewno zrobię to znowu). Co do cen to faktycznie jest drożej niż u nas, ale za to stan sprzętu jest lepszy niż u nas, poza tym można negocjować cenę a poza tym wysyłają do nas.

Sklep znany, bardzo dobra obsługa i kontakt. Co do samych produktów większość produktów w bardzo dobrym stanie czasem wręcz jak nowe( Sam u nich kupowałem i na pewno zrobię to znowu). Co do cen to faktycznie jest drożej niż u nas, ale za to stan sprzętu jest lepszy niż u nas, poza tym można negocjować cenę a poza tym wysyłają do nas.

No mi się nie udało negocjować :) usłyszałem, że jest bardzo tanio :D

No mi się nie udało negocjować :) usłyszałem, że jest bardzo tanio :D

Ja kupowałem u nich sony tc-k6es szampański stan praktycznie idealny zeszli mi z ceny o 75euro. Zawsze jak kupuję jestem tam na miejscu. No to mnie przelicznik rozwalił :( . Mam nadzieję że bedziesz zadowolony z zakupu tak jak ja.

Ja kupowałem u nich sony tc-k6es szampański stan praktycznie idealny zeszli mi z ceny o 75euro. Zawsze jak kupuję jestem tam na miejscu. No to mnie przelicznik rozwalił :( . Mam nadzieję że bedziesz zadowolony z zakupu tak jak ja.

No tak może na miejscu była by gadka, ale przez internet niestety odpisał, że cena już i tak niska :) 679e no cóż pewnie dla nich niska jak mają sprzęt zdecydowanie droższy :). Ciekawi mnie różnica między niższą serią mx50 , która nie wiem czemu ma napisane z tyłu 6-16 ohm obsługa głośników. Cena kompletu w 1988r 1800 marek seria 70 już bliska 2800. Ciekawe czy tylko moc robi różnicę czy też pójdzie w parze reszta. Chociaż to cały czas ta sama seria ...

Więc jeśli szukasz "perełek" których nie ma u nas to ok. Ale sprzęt który jest u nas jest droższy.

To że wysyłają do nas to bardzo duży plus.

Zależy mi na stanie wizualnym jak i wewnętrznym rzecz jasna w 90% trzeba za taki stan sporo zapłacić. To co chciałem praktycznie mam w bardzo dobrym bądz idealnym stanie jak na lata swoje oczywiście. Czasami aż się dziwie, że urządzenie 40 letnie może być tak zachowane. Problem następuje jeśli by sie chciało to odsprzedać bo taką cenę uzyskać może być trudno jak się nie jest sklepem.

Yamaha dotarła , faktycznie sklep godny uwagi. Ceny wysokie, ale sprzęt jeśli chodzi o wygląd środek jak nowy. Problem natomiast jest taki, że nie doczytałem :) po niemiecku że 4 diody na wyświetlaczu led nie działają. To nie są diody (bo podswietlaja wyswietlacz zarowki) ale nie mam pojęcia jak to jest zrobione. Na dole są jakieś dwa scalaki może któryś z nich ma problem, albo kable , może luty ... nie wiem jutro jadę oddać ją do serwisu RTV. Sprawa wyglądała tak że jak podłączyłem wszystko śmigało dopiero jak wyłączyłem podświetalnie i włączyłem po godzinie już środek prawego kanału jest pusty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.