Skocz do zawartości
IGNORED

ANALOG TESTOWY MADE IN FADEOVER

sto??ek

Rekomendowane odpowiedzi

welcome

witam wszystkich - po długich miesiącach w niebycie wracam powoli do świata analogów... przynajmniej do regularnego odwiedzania stronki i przeglądu postów ;)

i na początek skromie bo skromnie ale zawsze jednak jest tzn. jak BĘDZIE (mam nadzieję) - poproszę jedną płytę i dla mnie - jakby nie było - zawsze jedna mniej w "kolejce" do tych 300-tu.

serdecznie pozdrawiam

Marcyn

P.S. tak a propos ta w sumie stuknął już roczek z 2-tygodniowym okładem jak się sprawa "poczęła" ;)

BRob, Lenin inicjatywa i deklaracje są godne uwagi. Podniesienie ceny to chyba jedyna droga do realizacji tego projektu. Jeżeli ktoś bierze 1 czy 2 sztuki chyba nie odczuje różnicy dla tych, co biorą więcej trzeba by utrzymać cenę lub ustalić rabat.

W moim wypadku nie zgadzam się na żadną podwyżkę ;o) 10 PLN X 5szt=50 PLN(czili wartość jednej płyty;o)).Wszystkim niezdecydowanym radzę się zastanowić,drugiej akcji winylowej nie będzie, to nie przegrywanie "taśmy matki"na CDR`a.

To tylko sugestie. Rozwiązania mogą realne tym bardziej (mniejsza dopłata) im więcej zamówień inaczej trudno oczekiwać, że nastąpi jakiś bum i nagle przybędzie zainteresowanych.

proponuję jeszcze poczekać, w czasie świąt sporo nowych osób odwiedzi forum i trafi na ten wątek, czekaliśmy tyle czasu można poczekać jeszcze z 2 miesiące, myślę że powinno być przynajmniej 280 płyt zamówionych - przyjmując realnie że kilka osób z listy wypadnie - aby był sens mówić o jakiś działaniach z ceną.

Mr Pink Eyes. Tylko, że wtedy zamówienia liderów mogą się wtedy zmniejszyć, czyli zamiast postępu zaczniemy się cofać.

Natomiast najważniejsze jest to żeby nikogo nie zaskoczyć jakąś decyzją nawet podjęta przez pieszość obawiam się, że wtedy będzie młyn.

Dead_Dog - dobrze kombinujesz bo przy 280 szt i decyzji produkcji 300 końcowa cena dla 1 szt. wzrosłaby cirka o 7% to już chyba niedużo no i 20szt by zostało np na reklamacje (poczta jest nieprzewidywalna) czy akcję pajacyk.

Mam prośbę, korzystajac z tego że kupując te płyty do testów macie w części mieniki wow@fluter, chciałbym sie dowiedzieć, co oznaczaja w miernikach dwu systemowych wow@fluter ( 3khz ,3,15 khz) oznacz-NAB,JIS,DIN(CCIR) oraz WTD,UWWTD. Będę wdzięczny jak coś mi sie na ten temat rozjaśni.Pozdrowienia

>muls

NAB = National Association of Broadcasters

JIS = Japan Industrial Standard

DIN = Deutsche Institut fur Normung, CCIR zachodni odpowiednik OIRT, OIRT - organizacja radiowotelewizyjna demoludów

WTD - skrót od weighted = ważona/y/e

UNWTD - unweighted = nieważona/e/y

Nie wiem czy to ci cos pomogło?

O.K Jak najbardziej i tak też myslałem że to rózne standarty-chociaz nadal jest problem co te standarty maja w sobie. Bo o ile DIN, CCIR sa cokolwiek znane co do pasma i napięcia to reszta jakby mniej.Po zachowaniu miernika mogę ocenić co to mierzy ale w szczegółach już gorzej, w końcu pozostaje wow@fluter i CCIR . I tak w danych japońce podają w@fluter rms ale nie wiadomo w jakim standardzie .

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.