Skocz do zawartości
IGNORED

Naprawa Sharp XL-HF100 Warszawa

mackowski

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, jestem tu nowy. Nie mogłem znaleźć wątku dlatego tworzę nowy. Do czego zmierzam? Czy jest ktoś w stanie mi polecić jakiś dobry, sprawdzony serwis rtv z Warszawy, który zajmie się moim sprzętem? Mój kochany, sześcioletni tuner CD Sharp xl-hf100 zaniemógł. Nie wysuwa się tacka cd, do niedawna było tak, że po naciśnięciu przycisku "open" wysuwała się i wsuwała ponownie aż do bólu, ale jeszcze jako tako chodziło. Teraz nie chce się wysunąć kompletnie. Zaniosłem do jednego "fachowca" przy Kondratowicza 19 (nie polecam), zapłaciłem 80 zł, niby części wymienione, odebrałem i co......po nocy wstaję chcę zmienić płytę - to samo! Niby mam gwarancję na to, ale no serio? Pół dnia? Wolę chyba zanieść gdzie indziej niż taszczyć to znowu bez gwarancji czy znowu nie siądzie po paru godzinach. Polecacie kogoś? Ktoś coś?

https://www.audiostereo.pl/topic/132632-naprawa-sharp-xl-hf100-warszawa/
  • 4 tygodnie później...

A ja bym gościowi nie podarował, 80 zł i efekt ten sam.

Wiem właśnie. Ale z drugiej strony szarpać się po raz kolejny, taszczyć to 45 minut, po to tylko żeby znowu pochodziło parę godzin, skoro koleś nie poradził sobie za pierwszym razem? Hmm...napisałem do Vintage Audio, zobaczymy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.