Skocz do zawartości
IGNORED

Grundig bx1000 jaki wzmacniacz do 600zl?

remnaj

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Na samym poczatku napisze ze zaden ze mnie meloman audiofil ale rozrozniam dzwieki ;)

czytam juz od dluzszego czasu wasze propozycje wzmacniaczy i juz nastawilem sie na yamahe ax700 az tu nagle olsnilo mnie ze mam 4ohmowe monitorki i niestety okazuje sie ze ten wzmacniacz nie nadaje sie do nich ze wzgledu na impedancje :(

Do tej pory od zakupu czyli jakies 2tygodnie napedzam je starym klockiem bayreuth concerto hsv 9165 ale ten klocek zostanie w mojej pracowni z innymi monitorami.

Prosze was o porade co kupic zeby wspolpracowalo z bx1000. Slucham duzo elektroniki i muzyki klubowej, ale wychowany na rocku wiec plyty rockowe tez beda sluchane. Lubie miekkie granie bez przesytu w wysokich i dobrze schodzacy bas al bez zamuly.

Co byscie polecili. Dzieki serdeczne, pozdrawiam Remik

Gość numik

(Konto usunięte)

naprawdę uważasz, że "rozróżnianie dźwięków" to poziom hi-fi? Nie uważasz, że od dorosłego człowieka jakim jesteś pewnie, można czegoś oczekiwać?

Pomyśl nad tym. Zaśmiecanie wątku hi-fi słabo wygląda

Wybaczcie jeśli kogoś uraziłem, to moje poczucie humoru. wracając do tematu. Nie myślałem nad onkyo ale jeśli juz jesteśmy to zależy mi oprócz tego co napisałem w pierwszym poście na dobrej scenie. lubię mieć dźwięk "szeroko" oprocz a8250 co jeszcze polecacie? 8650, 8850?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.