Skocz do zawartości
IGNORED

odtwarzacz blueray

pawel7318

Rekomendowane odpowiedzi

Ja to oglądam tylko jak sie napije bo nie che mi się odpalać całego KD dla tego to trzymam i płace za to wtedy da się to oglądać i za akceptować jakość :)

To jednak jest sześć dni w tygodniu ( żartuję ) . Jesli kochasz kino , film i chcesz sporo ogladać to nie nadarzysz za nośnikami BD , A kółko ogladać Terminatora to też chyba nie ma sensu

Kiedyś kupowałem BD - filmy i koncerty , później udało mi sie dojść kogoś kto nagrywał mi ripy na dysk . Z filmem jest tak że sa tytuły do których wrócimy jeszcze raz czy nawet kilka razy . Ale dużo jest filmów nawet dobrych ale po zapoznaniu sie z tytułem nie powrócimy juz do tego ponownie . Koncerty możemy powielać ale jak czeka na mnie jeszcze ponad 20 tytóło to cięzko zmnaleść czas na powtórki .

Ale mam swojego faworyta , Adel na BD obejrzałem 12 razy

Ja zbieram nałogowo płyty - nałogowo, ale jednak świadomie...

Sporo mam DVD i poza paroma dla mnie kultowymi pozycjami nie dubluję ich w BR.

Jestem 100% heterykiem także mam swoje ulubione aktorki które sam nie wiem, czy bardziej podziwiam za talent, czy za krągłości :P Ale mam cały ich dorobek filmowy - no ten oficjalny ;P

Z wokalistkami łatwiej - tu decyduje głos, nie pupa ;) I tu nawet przy mojej wokalistce potrafię zbojkotować jakąś płytę...

A z mojej ukochanej S.F., fantastyki i fantasy kupuję.... prawie nic. :( (bo nie mam czego kupować) LOL

4k póki co - zero sztuk....

@Stairway To Heaven

12 razy Adel to rozgrzewka, fani gwiezdnych wojen pewnie jeden odcinek minimum kilkadziesiąt razy.... ;P (a fanatycy dopisują do tego jedno zero)

Ja koncert Alizze chyba z 10 razy, swego czasu mnie zafiksowało na jej punkcie. Hi, hi i co ja na to poradzę ;P

Czy jesli kupisz ten wymarzony odtwarzacz za te 450 zł to bedziesz do niego kupował oryginalne płyty BD ? po 60 , 80 , 100 zł ???

Tak. Wczoraj kupilem - Sony BDP-S6700 (360 pln) + kilka filmow 3D (500 pln).

Wczoraj na szybko odpalalem pierwsza bajke w 3D dzieciakom i jestem happy. Mysle, ze w/w odtwarzacz spelnia wszystkie oczekiwania. moze poza wygoda uzytkowania bo dlugo startuje.

Moze lepiej zainwestuj w ten najnowszy dekoder canalu + z nc+go tv , bedziesz miał dostep do filmów , koncertów nie do przerobienia

A jest tam 3D z 5.1 w VOD ? - serio pytam, bo jak jest to rzeczywiscie bylaby super opcja. Sama TV mnie nie interesuje - nie lubie i tez nie mam czasu ogladac "tego co leci" na dodatek jeszcze przerywanego reklamami.

kupuję oryginały bo szanuję przemysł filmowy i stawiam na jakość

+1

No i kupił soniacza - kolejnego przeciągnąłem na ciemną stronę mocy - bez urazy, dużo frajdy z nabytku....

P.S. W moich odtwarzaczach jest w opcjach takie coś jak "szybki start". Może Sony nie wycięło tej funkcji. Na szybkich starcie oba soniaczki błyskawicznie łykają płytki BR...

@pawel7318

Chyba żadna telewizja nie emituje sygnału 3D czy to satelita czy naziemna, to samo tyczy się VOD, bynajmniej ja nie widziałem filmów w 3D.

Możesz też spróbować uaktywnić sztucznie 3D, co prawda nie jest to prawdziwy efekt 3D ale coś jest :)

Kiedyś w empiku były promo na 3D filmy za 49.99zł teraz widzę iż w MM to jest.

Zawsze możesz kupić film 3D (2 płyty w środku 2D i 3D) i sprzedać koledze za 1/2 film z 2D.

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

Ja zbieram nałogowo płyty - nałogowo, ale jednak świadomie...

Sporo mam DVD i poza paroma dla mnie kultowymi pozycjami nie dubluję ich w BR.

Jestem 100% heterykiem także mam swoje ulubione aktorki które sam nie wiem, czy bardziej podziwiam za talent, czy za krągłości :P Ale mam cały ich dorobek filmowy - no ten oficjalny ;P

Z wokalistkami łatwiej - tu decyduje głos, nie pupa ;) I tu nawet przy mojej wokalistce potrafię zbojkotować jakąś płytę...

A z mojej ukochanej S.F., fantastyki i fantasy kupuję.... prawie nic. :( (bo nie mam czego kupować) LOL

4k póki co - zero sztuk....

@Stairway To Heaven

12 razy Adel to rozgrzewka, fani gwiezdnych wojen pewnie jeden odcinek minimum kilkadziesiąt razy.... ;P (a fanatycy dopisują do tego jedno zero)

Ja koncert Alizze chyba z 10 razy, swego czasu mnie zafiksowało na jej punkcie. Hi, hi i co ja na to poradzę ;P

Cieszę się kolego że masz pasję i tak do tego fajnie podchodzisz . Kino zawsze było dla mnie wazne , zwalniałem sie z lekcji w podstawówce aby pość do kina na Ucieczke King Konga lub wówczas moją ulubiona sagę Winetu . Śledzę historię kina i pomimo że stworzyłem u siebie profesjonalna sale ze sprzętem Hi end to do kina chodzę w dalszym ciągu . Sprzęt i zabawa z tym zwiazana to fajne hobby ale ja wyzej stawiam treść . Wazniejsze jest to co ogladamy a nie to na czym . Jeśli niektórzy to zrozumią bedą mieli mniej frustracji . Przechodziłem od samego poczatku przez VHS , Dvd , teraz BD czy pliki . Jeszcze gdzieś sotją spakowane kasety VHS ale nie mam juz chyba sprawnego otwarzacza i chyba nie miałbym ochoty wracac do trzeciej kopi Connona Barbarzyńcy czy Rambo . Choć nie uwazam sie za znawce to uważam że znam się troche na filmie , potrafie rozróznic dobre kino od chały. I powiem ci tak , z perspektywy człowieka z jakimś doświadczeniem , szkoda czasu na chałę , szkoda na 15 raz z Wojnami Gwiezdnymi choć lubię tą gwiezdna sagę .

3D nigdy mnie nie ruszyło , to format tylko marketingowy który od poczatku wiedziałem że sie nie przyjmie . 3D to tylko Avatar w kinie i wystarczy mi taka projekcja raz na rok.

Filmy też oglądam dla niektórych aktorek , tak choćby jak Charlize Theron - chyba nie widziałem jej w słabym filmie .

A koledze załozycielowi watku gratuluje spałnienia marzeń i to za 350 zł .

Ja czasy VHS dobrze wspominam pamiętam jak latało sie na rynek wymieniać kasety był to jakiś dreszczyk teraz to możemy wszystko zamówić przez neta kiedyś tak nie było i takiej frajdy teraz nie ma jak kiedyś dla mnie .

Dla mnie 3D to też marketing dawno wymarły nawet rynek USA to zweryfikował bo były zamykane stacje TV a tam rynek jest wybredny podobnie jak pamiętam C+ dawał mecz LM w 3D i długo to nie trwało podobnie 4K w swojej specyfikacji nie ma 3D

Wszystkie nowe filmy wydawane sa w 3D wiec nie tak do konca jest to format wymarly , to co najwazniejsze ceny 3D sa na takim poziomie ze nie jest to jakies obciazenie finansowe kupic sobie film , zdazaja sie miesiace ze kupuje po 3,4 filmy na 3D . Proste ktos nie lubi 3D nie oglada , ja lubie miec zawsze mozliwosc wyboru .

Ja czasy VHS dobrze wspominam pamiętam jak latało sie na rynek wymieniać kasety był to jakiś dreszczyk teraz to możemy wszystko zamówić przez neta kiedyś tak nie było i takiej frajdy teraz nie ma jak kiedyś dla mnie .

Dla mnie 3D to też marketing dawno wymarły nawet rynek USA to zweryfikował bo były zamykane stacje TV a tam rynek jest wybredny podobnie jak pamiętam C+ dawał mecz LM w 3D i długo to nie trwało podobnie 4K w swojej specyfikacji nie ma 3D

Dla mnie 3D jest akceptowalne od czasu do czasu w kinie ale wytwórnią chyba nie będzie sie to opłacało .Dla mnie przyszłoscia

jest mój pomysł choć podpatrzony już 20 lat temu w eurodisneylendzie pod Paryzem . Kino holograficzne gdzie postacie beda 4D , gdzie bedziemy czuc zapach i uczesniczyć w przygodzie w srodku akcji . Choc nie wiem czy wszyscy byliby w stanie to przeżyć .

Przywołujesz sentyment wspomnień - video Saby i telewizor Grundinga przywieziony z niemiec , weekendowe projekcje dla znajomych , całonocne gdzie każdy wkupował sie jakimś fantem. Ale parafrazujac słowa piosenki Lindy - nie ma już takiej Coca Coli , słowa woronowicza - baby już nie sa te same ..... Dzisiaj mam sale prawie za xxxx tysięcy i .... ogladam tam sam , żonie ,dzieciom przeszła pierwsza fascynacja

A ja bardzo cenię i lubię 3D.

Swego czasu nawet kupiłem topowy tv LG właśnie żeby się cieszyć 3D, później projektor Sony też obowiązkowo 3D.

Jeśli kupię Tv 4k to wyłącznie z 3D - podobnie projektor.

Kto nie oglądał dobrze zrobionego filmu 3D na tych powiedzmy 100 calach naprawdę nie wie co traci.

Ostanie produkcje 3D a Awatar to jak niebo a ziemia - Awatar jest po prostu kiepski przy tym.

czemu upadło 3D ? Bo zapewne szybko upadły by kina 3D, dwa telewizor 3D wymaga lepszej matrycy, był sporo droższy - nawet nie wiem czy różnica w cenie na półce zwracała różnicę w kosztach producentowi...

Telewizja 3D to była pomyłka z samego założenia. Raz nie każdy lubi okulary na nosie, dwa nie warto np. gadających głów oglądać.... Ale film, film przyrodniczy - naprawdę polecam....

Czy format 3D jest wymarły ? Nie, stał się kolejną rzeczą dla wybranych - tv 4k z 3D ? Oczywiście są, ale zabawa zaczyna się w ok. 9 tys. złotych. Projektory - parę tysięcy więcej.

Pozycji 3 w bród....

A co dla Kowalskiego ??? Ano 4k, które w 4k to ze zdjęciami sobie co najwyżej radzi ;P

(sorki za cynizm)

Nie wiem, czy mój panas 570 startuje szybko czy wolno w stosunku do innych (np. oppo), ale chyba nie jest źle (tryb szybkiego startu OFF):

wolno

Więc też odczuwacie ze kiedyś za czasów VHS jak sie dorwało film to ludzie bardziej zżyci byli ogladli w kupie nie patrzeli na jakość tylko żeby film obejrzeć nie co to teraz kazdy tylko w pogodni patrzy na jakość i inne pierdoły bo ja mam takie odczucia po latach VHS,DVD i teraz BR

Czasy VHS utkwiły mi jako najlepsze lata AV DVD już mniej a BR to juz całkiem

Więc też odczuwacie ze kiedyś za czasów VHS jak sie dorwało film to ludzie bardziej zżyci byli ogladli w kupie nie patrzeli na jakość tylko żeby film obejrzeć nie co to teraz kazdy tylko w pogodni patrzy na jakość i inne pierdoły bo ja mam takie odczucia po latach VHS,DVD i teraz BR

Czasy VHS utkwiły mi jako najlepsze lata AV DVD już mniej a BR to juz całkiem

Powiem ci coś , czasy się zmieniają ale w każdej dziedzinie życia można powiedzieć że jeśli chodzi o coś, to chodzi o kasę .

Dzieci nie bawią sie razem na podwórku , młodzież nie gra w piłkę , dorośli nie siedzą na ławeczce i nie piją piwa ( chyba tylko w Wilkowyjach ). Zniknęły wypożyczalnie video , wczesniej sklepy muzyczne , nie kupujesz biletów do kina u konika . Dzisiaj nie zaimponujesz znajomym longplayem Led Zeppelin , wakacjami w Miedzyzdrojach czy Złotych Piaskach , Polonezem zdobytym na talon , kurtką Levi'sa za uciłane bony . Dzisiaj nie przyjdą do ciebie znajomi posłuchac muzyki na dobrym sprzęcie , wspólnie obejrzeć dobry film. Dzisiaj to wszystko ludzie mają w swoim smartfonie , chwalą sie wyjazdami egoztycznymi w coraz to bardziej odległe zakątki świata . In exclusive - picie , żarcie do oporu za zamniętym wysokim ogrodzeniem. Wszyskto dla poklasku na facebooku . Dzisiaj liczy sie ilość polubień i znajomych w tych mediach , ilość nie jakość . Katuja nastolatkę w szkole a koledzu bija bravo katuja chłopaka w rynku we Wrocławiu to t€m to nagrywa na komóry , sadysci morduja w komisiariacie to milczy cała Polska . Kina swieca pustkami , czy tylko dlatego ze obecnie robi sie gorsze filmy . Chyba nie do końca dlatego , istnieje przesyt tymi dobrami . Ja wychowałem sie na muzyce , na audycjach Kaczkowskiego , Pacuły , Gaszyńskiego , Kordowicza na radiowej Trójce . W ciagu dnia muzyki nie słuchm tylko jak śpię . Ale ilu jest takich jak ja ???

Fakt czasy sie zmieniają tu masz racje młodzi mogą się z nas śmiać bo teraz maja wszytko na wyciągnięcie ręki. My co przeżyliśmy w latach 80/90 tego nie mieliśmy co jest teraz trza było kombinować i latać

Fakt czasy sie zmieniają tu masz racje młodzi mogą się z nas śmiać bo teraz maja wszytko na wyciągnięcie ręki. My co przeżyliśmy w latach 80/90 tego nie mieliśmy co jest teraz trza było kombinować i latać

To co za łatwo w życiu przychodzi nie docenia się tego. Trzeba zaakceptować również to że zmiany realiów życia spowodowały ze muzyka i film zostały zepchniete na margines młodzieżowej popkultury. I to nie jest sytuacja tylko Polsce ale ogólnoświatowa . To się stało głównie za sparwa komputerów osobistych wpierw a później smartfonów . Kilka lat temu jak robiłem inauguracje swojej sali/studia zaprosiłem znajomych na koncert Stinga . Chcąc stopniować wrażenia zacząłem od muzyki . Oni trochę znają się i słuchają . I wiesz co powiedzieli - ale jak ty tak możesz siedzieć i tylko słuchać . Powiedziałem ze jak tak im sie nudzi to przyniose worek kartofi i dwa noże ,-zeby im sie nie nudziło.jak koniecznie chca coś robić. Jak odwiedzam audio Show i w kolejnych pokojach spotykam skupionych, zasłuchanych audiofili to zawsze w uszach mam słowa tych znajomych - jak mogą tylko siedzieć i nic nie robić ?

Powiem ci coś , czasy się zmieniają ale w każdej dziedzinie życia można powiedzieć że jeśli chodzi o coś, to chodzi o kasę .

Dzieci nie bawią sie razem na podwórku , młodzież nie gra w piłkę , dorośli nie siedzą na ławeczce i nie piją piwa ( chyba tylko w Wilkowyjach ). Zniknęły wypożyczalnie video , wczesniej sklepy muzyczne , nie kupujesz biletów do kina u konika . Dzisiaj nie zaimponujesz znajomym longplayem Led Zeppelin , wakacjami w Miedzyzdrojach czy Złotych Piaskach , Polonezem zdobytym na talon , kurtką Levi'sa za uciłane bony . Dzisiaj nie przyjdą do ciebie znajomi posłuchac muzyki na dobrym sprzęcie , wspólnie obejrzeć dobry film. Dzisiaj to wszystko ludzie mają w swoim smartfonie , chwalą sie wyjazdami egoztycznymi w coraz to bardziej odległe zakątki świata . In exclusive - picie , żarcie do oporu za zamniętym wysokim ogrodzeniem. Wszyskto dla poklasku na facebooku . Dzisiaj liczy sie ilość polubień i znajomych w tych mediach , ilość nie jakość . Katuja nastolatkę w szkole a koledzu bija bravo katuja chłopaka w rynku we Wrocławiu to t€m to nagrywa na komóry , sadysci morduja w komisiariacie to milczy cała Polska . Kina swieca pustkami , czy tylko dlatego ze obecnie robi sie gorsze filmy . Chyba nie do końca dlatego , istnieje przesyt tymi dobrami . Ja wychowałem sie na muzyce , na audycjach Kaczkowskiego , Pacuły , Gaszyńskiego , Kordowicza na radiowej Trójce . W ciagu dnia muzyki nie słuchm tylko jak śpię . Ale ilu jest takich jak ja ???

Kolego wydaje mi się że to o czym piszesz nie dotyczy wszystkich ludzi,ja też słuchałem radia z wypiekami na twarzy,taki MINI Max to było coś raz w tygodniu ze wstawką Zeppelinów.W piłkę grałem po 6 godzin dziennie,i takich jak ja jest sporo,ja mam sporo takich przyjaciół,.Nie ma co się dziwić świat zwariowany ,bo młode pokolenia żle wychowywane,przez właśnie naszych rówieśników.Trzeba było gonić dzieciaków od komputerów,i innych głupot,nie ma co się dziwic,to jest wina wychowania,a nie zmian.

Jak Kolega powyżej. Nie narzekam na brak przyjaciół w realu, co najwyżej żona bacznie się przyglądnie tej czy owej pani. I to wystarcza - niestety ;P

Owszem mając 18 lat towarzystwo było z przypadku, człowiek się bawił, wypił i robił inne rzeczy dozwolone od 23 z świeżo poznanymi ludźmi....

Teraz mając te 50+ bawisz się z ludźmi ze swojej półki.... Owszem jest to jakiś snobizm, ale z drugiej strony w tym wieku cenisz spokój i bezpieczeństwo i nie chcesz atrakcji z jakimś kosmitą...

A co do młodzieży, jest u mnie na ulicy grupka młodzieży i masę czasami spędzają razem, imprezy, wyjazdy. Czasem pohałasują, ale co my byliśmy lepsi ??? I są sympatyczni, uczynni, itd.

Psychole byli i za czasów naszej młodości, na posterunkach też zabijali, matki topiły noworodki.

Jedyna różnica była taka iż państwo kontrolowało te 2 programy tv i 4 stacje radiowe i nikt o niczym nie wiedział.

A nie był to temat dla wolnej europy.

Dziś np. Rodowicz podłubie w nosie w swoim ogródku, jutro trąbi o tym cała Polska, albo nawet tego samego dnia...

Globalna wioska - w sumie tylko to się zmieniło (poza tym iż obecnie Pewexem jest nawet byle osiedlowy sklepik)

Ja mam pytanie do tego Panasonika bo z całej 4 podanej przez ciebie jest najtańszy.

Ja widziałem jego w sklepie. Ładnie się prezentuje i dość pozytywne opinie o nim są. Osobiście mam Denona.

Tu dosyć ciekawie Panasa pokazali.

Czy najtańszy...hmmm...są i tańsze bluray odtwarzacze ale ten jest godny uwagi.

Czy najtańszy...hmmm...są i tańsze bluray odtwarzacze ale ten jest godny uwagi.

No fakt są tańsze tylko ten model akurat nówka to koszt około 600zl a lekko używany to około 150 zl

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

No fakt są tańsze tylko ten model akurat nówka to koszt około 600zl a lekko używany to około 150 zl

150zł to chyba dobra cena jak za używany?

No dobra tylko do czego zmierzasz bo nie wiem o co chodzi :)

A tak pytam bo nie wiem która opcje wybrać,odtwarzać fimy poprzez ps4 pro (jeśli posiada opcje skalowania do 4k) czy porostu zainwestować w odtwarzacz BR.

No właśnie nie wiem sam jak to jest z ps4pro. Słyszałem że audio cd nie odtwarza i generalnie jest okrojona z funkcji, ps3 odtwarza wszytko prócz 4K.

Czy format 3D jest wymarły ? Nie, stał się kolejną rzeczą dla wybranych

, Tak jak płyta winylowa , kaseta magnetofonowa , systemy Qudro . Technologia aby sie sprzedawała musi generować postęp.

Przejscie telewizorów z kineskopu na ekran płaski było eldoradem dal producentów . Obecnie rynek jest w dużym stopniu zaspokojony.

Cześć dobrych producentów zawiesiła produkcje ze wzgledu na opłacalność . I tak raz nam wykrzywiają ekran , raz prostują , powiększają przekątna zwiekszają rozdzielczość , dodają 3D. Dla przecietnego Kowalskiego to niewiele znaczy , chyba obecnie liczy sie tylko ilość cali , gdyż to tylko robi wrażenie na znajomych .

• 7 miesięcy później...

Pozycji 3D w bród....

lista tytułów w latach

• Jurassic World

2014

• Boxtrolls

• D-Day, Normandy 1944

• Every Thing Will Be Fine

• Exodus

• The Hobbit: There and Back Again

• How to Train Your Dragon 2

• Hunter

• Island of Lemurs: Madagascar

• Jupiter Ascending

• The Legend of Hercules

• Legends of Oz: Dorothy's Return

• The Lego Movie

• Maleficent

• Mr. Peabody & Sherman

• The Nut Job

• Planes: Fire and Rescue

• Pompeii

• Rio 2

• Frank Miller's Sin City: A Dame to Kill For

• Step Up All In

• Transformers: Age of Extinction

• X-Men: Days of Future Past

• 300: Rise of an Empire

• The Amazing Spider-Man 2

• Captain America: The Winter Soldier

• Edge of Tomorrow

• Godzilla

• Guardians of the Galaxy

• I, Frankenstein

• Need for Speed

• Noah

• Seventh Son

2013

• 47 Ronin

• Amazing Ocean 3D

• The Banshee Chapter

• Battle of the Year

• Cloudy with a Chance of Meatballs 2

• The Croods

• Despicable Me 2

• Doctor Who: The Day of the Doctor

• Epic

• Escape from Planet Earth

• Flight of the Butterflies

• Free Birds

• Frozen

• The Great Gatsby

• The Hobbit: The Desolation of Smaug

• Jack the Giant Slayer

• Jerusalem: Filmed in Imax 3D

• Legends of Oz: Dorothy's Return

• Metallica Through the Never

• Monsters University

• Mr. Peabody & Sherman

• One Direction Concert Movie

• Oz: The Great and Powerful

• Postman Pat

• Spiders 3D

• Texas Chainsaw 3D

• Twist

• Turbo

• Walking with Dinosaurs

• G.I. Joe: Retaliation

• Gravity 11-Hybrid

• Hansel and Gretel: Witch Hunters 9-Hybrid

• Independence Day

• Iron Man 3

• Jurassic Park

• The Little Mermaid

• Mad Max: Fury Road

• Man of Steel

• Pacific Rim 10-Hybrid

• Percy Jackson: Sea of Monsters

• R.I.P.D

• The Smurfs 2

• Star Wars: Episode II & III

• Star Trek Into Darkness

• Thor: The Dark World

• Upside Down

• The Wizard of Oz

• The Wolverine

• World War Z

2012

• The Amazing Spider-Man

• Bait 3D

• Brave

• Cirque du Soleil

• Dorothy of Oz

• Dr. Seuss' The Lorax

• Dredd

• Finding Nemo 3D

• The Hobbit: An Unexpected Journey

• Hotel Transylvania

• Ice Age: Continental Drift

• Journey 2: The Mysterious Island

• Katy Perry: Part of Me

• Life of Pi

• Madagascar 3

• Nurse 3D

• Ocean Circus 3D

• ParaNorman

• Piranha 3DD

• Pirates! Band of Misfits

• Prometheus

• Resident Evil: Damnation

• Resident Evil: Retribution

• Rise of the Guardians

• Silent Hill: Revelation 3D

• Step Up 4

• StreetDance 2

• Underworld Awakening

• Universal Soldier Wreck-It Ralph

• Abraham Lincoln: Vampire Hunter

• The Avengers

• Frankenweenie

• Ghost Rider: Spirit of Vengence

• I, Robot

• John Carter

• Men in Black III

• Star Wars: Episode I

• Titanic

• Wrath of the Titans

2011

• The Adventures of Tintin

• Arthur Christmas

• Born to Be Wild 3D

• Cars 2

• Cave of Forgotton Dreams

• The Darkest Hour

• Dolphin Tale 3D

• Drive Angry

• Fields of Valor: The Civil War

• Final Destination 5

• Flying Monsters 3D

• Fright Night (in 3-D)

• Glee: The 3D Concert Movie

• Gnomeo & Juliet

• Happy Feet 2 in 3D

• Horrid Henry

• Hugo

• Kung Fu Panda 2

• Mars Needs Moms!

• Nova Zembla 3D

• Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides

• Puss in Boots

• Rio

• Sanctum

• Sex & Zen 3D

• Shark Night 3D

• The Three Musketeers

• Torrente 4

• A Very Harold & Kumar 3D Christmas

• Beauty and the Beast

• Captain America

• Conan the Barbarian

• Don 2

• Ghost in the Shell: S.A.C. Solid State Society

• The Green Hornet

• Green Lantern

• Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2

• Hoodwinked Too! Hood vs. Evil

• Immortals

• Justin Bieber: Never Say Never

• Lion King 3D

• Priest

• Ra.One

• The Smurfs

• Spy Kids 4

• Thor

• Transformers: Dark of the Moon

• Turtle: The Incredible Journey

• Valhalla Rising 3D

2010

• Alpha and Omega

• Animals United

• The Child's Eye

• Despicable Me

• How to Train Your Dragon

• Jackass 3D

• The Last Reef

• Legend of the Guardians

• Megamind

• The Mortician

• Natalie

• Resident Evil: Afterlife

• Sammy's Adventure: The Secret Passage

• Saw 3D (Saw VII)

• Shrek Forever After

• Space Chimps 2

• StreetDance 3D

• Step Up 3D

• Tangled

• Toy Story 3

• Tron Legacy

• Yogi Bear

• Alice in Wonderland

• Cats & Dogs: The Revenge of Kitty Galore

• The Chronicles of Narnia: The Voyage of the

• Dawn Treader

• Clash of the Titans

• Daybreakers

• Dune

• Gulliver's Travels

• Hubble 3D1

• Hybrid

• The Last Airbender

• My Soul to Take

• Nutcracker in 3D

• Piranha 3-D

• Running Man

• Shrek 3D Starter Kit

2009

• Astro Boy

• Coraline

• A Christmas Carol

• Cloudy with a Chance of Meatballs

• Dark Country

• The Final Destination

• The Hole

• Ice Age: Dawn of the Dinosaurs

• Jonas Brothers 3D

• Journey to the Center of the Earth

• Monsters vs. Aliens

• My Bloody Valentine 3D

• Shock Labyrinth

• Toy Story (re-release)

• Toy Story 2 (re-release)

• Under the Sea 3D

• Up

tak więc szału nie ma. Jest jeszcze trochę "oszukanych" 3D, które po prostu poddano konwersji do 3D z 2D

Przy okazji tego tematu : odtwarzacz do 1500 zł. Czy nagrodzony nagrodą EISA Panasonic DMP-UB400 to dobra propozycja ? jak ma sie on do Pioneera BDP-X300

Audiolab 8200CD+Roksan Kandy K2, Denon AVR-X3600H, plus komplet Dali Zensor 7.0 + Zensor Focal+Zenzor1 +Klipsch R-110SW. Było Onkyo TX-SR876, TX-NR676,duża wieża Diory kompletna, Altusy 120A, jeszcze dawniej Gramofon Artur + ZK140T

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.