Skocz do zawartości
IGNORED

Hegel H160 + Focal Aria 906

Spychi

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

czy ktos z Was mial okazje sluchac 906 z h160? Mam mozliwosc kupienia tego pieca z drugiej reki za ok 8200zl.

Niestey nie mam mozliwosci odsluchu - mieszkam w UK, hegel ma przyjechac z Norwegii.

Wychodzi ok 70% ceny rynkowej, niby okazja ale z drugiej strony w ciemno brac sprzet za taka kase...

Zawsze mozna odsprzedac jak nie podejdzie.

https://www.audiostereo.pl/topic/133828-hegel-h160-focal-aria-906/

Nie jestem pewien ale 8200zl to trochę dużo jak za używkę. W Norwegii w Soundgarden ostatnio była wyprzedaż Hegli -50% na cały asortyment.

Tu na forum jest klub Hegla to tam popytać warto :)

Denon AVR-X6200W / Denon PMA-1510AE / Denon DBT-3313UD

Monitor Audio Silver 10 / Silver Center / Silver 1 / Dali sub E-12F

Gość numik

(Konto usunięte)

Witajcie,

czy ktos z Was mial okazje sluchac 906 z h160? Mam mozliwosc kupienia tego pieca z drugiej reki za ok 8200zl.

Niestey nie mam mozliwosci odsluchu - mieszkam w UK, hegel ma przyjechac z Norwegii.

Wychodzi ok 70% ceny rynkowej, niby okazja ale z drugiej strony w ciemno brac sprzet za taka kase...

Zawsze mozna odsprzedac jak nie podejdzie.

masz na allegro H200 za 5.200

Co prawda zestaw z kolumnami jest ale gdyby się kolumny sprzedało to cena by niższa :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) około 1nok=0.45zł

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Co prawda zestaw z kolumnami jest ale gdyby się kolumny sprzedało to cena by niższa :)

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) około 1nok=0.45zł

Niezla oferta. Zaraz do nich napisze jaki bylby koszt wysylki do UK. Dzieki wielkie

Ukryta Zawartość

Dzień dobry.

Podana cena za używany wzmacniacz to dużo, moim zdanem nie ma to sensu.

Natomiast kwestia połączenia z Focal Aria 906 - uzyskasz bardzo mocny, dynamiczny efektowny dźwięk z wyraźnie wyeksponowanymi skrajami pasma. To konfiguracja stworzona do mocniejszych gatunków muzycznych. Jeśli szukasz takiego brzmienia, to zestaw wart zainteresowania. W innym przypadku poszukaj wzmacniacza o bardziej gęstym, ciepłym, dociążonym dźwięku.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Niezla oferta. Zaraz do nich napisze jaki bylby koszt wysylki do UK. Dzieki wielkie

Opcja:

Z UK do NO samolot taniej Ciebie wyjdzie niż przesyłka :)

Zobacz na mapę sklepów ich jest pełno.

Dzień dobry.

Podana cena za używany wzmacniacz to dużo, moim zdanem nie ma to sensu.

Natomiast kwestia połączenia z Focal Aria 906 - uzyskasz bardzo mocny, dynamiczny efektowny dźwięk z wyraźnie wyeksponowanymi skrajami pasma. To konfiguracja stworzona do mocniejszych gatunków muzycznych. Jeśli szukasz takiego brzmienia, to zestaw wart zainteresowania. W innym przypadku poszukaj wzmacniacza o bardziej gęstym, ciepłym, dociążonym dźwięku.

Dokladnie na tym mi zalezy. W tej chwili gra Pioneer A-50 i dokladnie tego mi w nim brakuje. Caly czas myslalem o H80, ale pojawil sie H160 i zastanawiam czy sie skusic. Z drugiej strony H80 mozna kupic juz za 4000zl, ale ponoc brzmi on o wiele ''grzeczniej'' niz H160.

Slucham glownie metalu i prog-rocka.

samolotem nie przejdzie bez tax free raczej jak nie masz kwitów norkowskich,

Przejść przejdzie ale nie może być w kartonie. A gdyby celnik się coś pytał :) to wieziesz zepsuty sprzęt do serwisu :) i to twoje używane a nie kupione.

Ja bym nie szedł w Tą stronę.

Masz na wyspach wyprzedaż najwyższego modelu Roksana. Oxygene jest wydajny, dual mono i bardzo melodyjny.

EDIT:

Skusiłem sie na cos innego i wziąłem dzis Roksan Caspian M2 za 4500zl. Przyjedzie za kilka dni to podzielę sie wrażeniami.

Bardzo słusznie :)

Też uważam że przy stosunku cena jakość to lepszy wybór.

Masz na wyspach wyprzedaż najwyższego modelu Roksana. Oxygene jest wydajny, dual mono i bardzo melodyjny.

EDIT:

Bardzo słusznie :)

Też uważam że przy stosunku cena jakość to lepszy wybór.

Wiesz może czym Artora od Oxygena się różni prócz ceną. Artora jest 2xtańsza.

Mnie kiedyś ten zestaw interesował i jestem ciekaw czym one się różnią???

Sprawdź to na eBay

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Nie tylko na Wyspach. Na allegro w tej chwili wisi Oxygene w cenie 6200zl

Nie tylko na Wyspach. Na allegro w tej chwili wisi Oxygene w cenie 6200zl

No też widziałem Oxygen na allegro ale sam wzmacniacz. W linku który podałem to model Artora i jest para wzm+cd. Szukałem info i nie mogę znaleźć czym one się różnią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.