Skocz do zawartości
IGNORED

Przesterowanie na płytach cd audio

fanM

Rekomendowane odpowiedzi

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Ja tylko informuje bo ilość bzdur tu wypisywanych przeraża. Chcę by wszyscy w końcu znali prawdę na temat nielegalnego pobierania i udostępniania muzyki.

Zdumiewające .Gościu ma pretensje że nazywam rzeczy po imieniu haha. Skoro ściąganie bez płacenia jest takie legalne to czemu po kolei zamykane są serwisy torrentowe.?? Nawet w Polsce czyszczą chomika? Przecież to takie legalne haha

Żenada panowie żenada.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Chomik dostał wyrok sądowy. I polski , nie zagraniczny. Bez udostępniania nie ma pobierania. Widzę niektórzy dalej nie pojmują prostych rzeczy. Jeśli ściągasz a nawet nie udostępniasz to i tak uczestniczysz w okradaniu artystów. Proste

Bartosz nie ma co sie zbytnio podniecac takimi rzeczami. To jest raczej oczywiste jak budowa cepa, ale wez zgraj sobie plyte (za ktora zaplaciles w sklepie) na komputer, ktory dasz synowi (Ty masz caly czas plyte), ktory on da swojej dziewczynie zeby czasem pouzywala itd...to kto nielegalnie uzywa tej muzy na komputerze :) dziewczyna czy syn tez jesli studiuje gdzie indziej a w domu jest tylko w weekend. Nie znam przypadku, zeby sad kogos skazal za takie "piractwo".

Wieza STEREO Technics :)

Widzę niektórzy dalej nie pojmują prostych rzeczy.

Zgadza się, widać to też w twoich wpisach. Zapoznałeś się z treścią tego wyroku?

zgraj sobie plyte (za ktora zaplaciles w sklepie) na komputer, ktory dasz synowi (Ty masz caly czas plyte), ktory on da swojej dziewczynie zeby czasem pouzywala itd...to kto nielegalnie uzywa tej muzy na komputerze :)

Dziewczyna, chyba, że zostanie jego synową albo kochanką.

Gość bartosz_55239

(Konto usunięte)

Nie znam przypadku, zeby sad kogos skazal za takie "piractwo".

Co do chomika to użytkownicy mają podobno dostać polecenie zapłaty za ukradzione pliki objęte prawem autorskim. To po pierwsze.

Co do sytuacji z Twojego postu. Formalnie skoro dałeś tego kompa innym osobom, jest to już udostępnienie czyż nie?

Co do chomika to użytkownicy mają podobno dostać polecenie zapłaty za ukradzione pliki objęte prawem autorskim. To po pierwsze.

Co do sytuacji z Twojego postu. Formalnie skoro dałeś tego kompa innym osobom, jest to już udostępnienie czyż nie?

Czytaj...synowi...mojego kompa (nie jest jego). A wczesniej bylo napisane, ze najblizszym czy kolega mozna dawac. Czyli sugerujesz, ze dochodzimy do znowu tego samego, ze w domu kazdy musialby miec swoja plyte, bo cudzej sluchac nie mozna... A jak slucham muzyki od sasiada przez sciane to jest tez bezprawne udostepnianie I piractwo czy to jest OK?

Tez tak myslalem, ze dziewczyna moze juz byc piratem w tej sytuacji chociaz uzywa w sumie mojego kompa a jest dla mnie bliska jak corka :)...ciekawe jak to kontrolowac :) Trzeba sie chyba pogodzic z faktem, ze wszyscy jestesmy piratami audio. Dasz posluchac...nie bo to piractwo :) Mysle, ze poszlismy o kilka krokow za daleko z tym gdybaniem.

Wieza STEREO Technics :)

Dla uściślenia:

mam nie-neutralne graty i nie odczuwam tak paskudnie podbić góry i dołu

Jest płasko i się do tego przyzwyczaiłem.

~Way hay and up she rises early in the morning~("Morskie opowieści")

~Braterstwo narodu buduje się na kiczu~("Nieznośna lekkość bytu" Milan Kundera)

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.