Skocz do zawartości
IGNORED

Michael Jackson Dangerous K2HD?

Radziulek

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio trafiłem na płytę Michaela Jacksona Dangerous zrealizowaną w masteringu K2HD jest często dostępna na ebay i aliexpress

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Pytanie czy jest to faktycznie K2HD czy podróba bo nigdzie nie moge znaleźć oficjalnego spisu albumów masterowanych w tej technologii.

Na koniec dodam jeszcze jeden link:

Ukryta Zawartość

Michael-Jackson-Dangerous-K2HD-MASTERING-CD-NEW.jpg_640x640.jpg

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

https://www.audiostereo.pl/topic/135023-michael-jackson-dangerous-k2hd/

Ciezko powiedziec, bo tych plyt z Korei to jest od groma. Co dziwne czesto Japonskie plyty sa tloczone obecnie w Kotrei!!! ale, zeby odwrotnie bylo to nie slyszalem.

Tak czy inaczej jak jest do kupienia na aliexpres tylko I ebay to juz to cos mowi...samo za siebie.

A gra chociaz dobrze? Bo jesli tak, to tylko sie cieszyc :) Ja mam pierwsze tloczenie z Japonii i jestem zadowolony.

Pozdrawiam

Wieza STEREO Technics :)

Ciezko powiedziec, bo tych plyt z Korei to jest od groma. Co dziwne czesto Japonskie plyty sa tloczone obecnie w Kotrei!!! ale, zeby odwrotnie bylo to nie slyszalem.

Tak czy inaczej jak jest do kupienia na aliexpres tylko I ebay to juz to cos mowi...samo za siebie.

A gra chociaz dobrze? Bo jesli tak, to tylko sie cieszyc :) Ja mam pierwsze tloczenie z Japonii i jestem zadowolony.

Pozdrawiam

No własnie jeszcze nie kupiłem bo sie zastanawiam czy nie trafie na mine. Na tą chwile oczywiście najlepsze jest pierwsze japońskie tłoczenie i takowe też posiadam :) jak zdobęde się na odwage to kupie tą edycje bo jeśli jest to oryginał i faktycznie jest to masterowane w procesie K2HD to różnica względem nawet pierwszego japońskiego tłoczenia jest spora.

Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.