Skocz do zawartości
IGNORED

Denon AVR 4520 czy to dobra "maszyna" ?

Yodas

Rekomendowane odpowiedzi

Flagowe modele byly takie:

Denon 4520 nastepnie

Denon 5200

Potem zrobili 6200, następnie 7200w i następnie 7200wa obecny flagowy na stan obecny z nową płytka hdcp 2.2.

Do płyt blu ray model 103d/105d z darbee i do obrazu nie ma się co przyczepić. .. :-) Ps: u mnie dochodzi reality creacion w sony hw55:-)

5200 nigdy nie było flagowcem....po prostu przez pewien okres nie wypuszczono następcy 4520 i dlatego niektórzy postrzegali 5200 jako następcę. ... następnym flagowcem po 4520 był i jest 7200...

5200 ma zupelnie inną topologię budowy wew. i zew ....

.... flagowce Denona nawet te wcześniejsze mają bliźniaczą budowę wewnętrzną a więc "trafo" bliżej przodu po środku, końcówki mocy zaraz po obu stronach...

To jest wspólna cecha najwyższych modeli od Japońców. ...

A skąd to wiem ? ;)...bo kolega od którego zakupiłem 4520 ma korbe na punkcie Denona .. :) ....

Ostatnio do mnie dzwonił i pytał czy jestem zadowolony z zakupu i jak się sprawuje...

5200 nigdy nie było flagowcem....po prostu przez pewien okres nie wypuszczono następcy 4520 i dlatego niektórzy postrzegali 5200 jako następcę. ... następnym flagowcem po 4520 był i jest 7200...

5200 ma zupelnie inną topologię budowy wew. i zew ....

.... flagowce Denona nawet te wcześniejsze mają bliźniaczą budowę wewnętrzną a więc "trafo" bliżej przodu po środku, końcówki mocy zaraz po obu stronach...

To jest wspólna cecha najwyższych modeli od Japońców. ...

A skąd to wiem ? ;)...bo kolega od którego zakupiłem 4520 ma korbe na punkcie Denona .. :) ....

Lubię takie niuanse - wiele wyjaśniają i pomagają! Nie obrażaj się przypadkiem na kolegę bo taki kolega (z taka wiedzą) to skarb! :)

....lubię te Wasze sarkazmy. ... ;)

Nie raz mnie dopadły. ... ;)

Taki znajomy to skarb czy nie skarb...to już nie moja sprawa....

Ale Ty wiesz lepiej.... ;)... zawsze...

Ale może Masz inną wiedzę w tym temacie to chętnie poczytam i się dokształcę. ..

Dawaj...

.. :)

Lubię takie niuanse - wiele wyjaśniają i pomagają! Nie obrażaj się przypadkiem na kolegę bo taki kolega (z taka wiedzą) to skarb! :)
....wiedzę ma napewno praktyczną bo w Niemczech projektuje i wdraża całe projekty prywatnych salek kinowych i odsluchowych... A co do teorii to też nie jest najgorzej bo wcześniej pracował jako "dźwiękowiec" w różnych stacjach tv i radio...
  • Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.