Skocz do zawartości
IGNORED

Sport wśród audiofilów.

gutekbull

Rekomendowane odpowiedzi

Zolty, popsules mi cala zabawe. Chcialem sie posmiac trche dluzej. Ale dobrze, ze jestes bardziej smart od inzyniera. Chce zebys wiedzial, ze galopujac przez pustynne wydmy na grzbiecie osiolka bede myslal o twoim ilorazie.....

pływanie(czyt. pływalnię)..uwielbiam zapach chloru, czepki na glowach tych mokrych wysprotowanych panow skaczacych z trampoliny..same atrakcje!..w zwiazku z tym prawdopodobnie zmienie nick na rybke(złotą na przykład)... tym bardziej, ze mam na KOTY alergie..jak kazda mysz ;) aaa pssssik!

pozdr

Tenis kiedyś teraz rzadziej,

pływanie bardziej na długich dystansach i nie w basenie-tego nie lubię,

bieg owszem 3 razy tygodniu po 6km, ale czasami zamiennie z rowerem górskim w Trójmieście są fajne górki morenowe.

Co dalej..... , dużo tego było-wiele różnych sportów,

moja największa pasja do dzisiaj to............ podnoszenie ciężarów.

==> Mciej

podobne sporty uprawiamy:) Tylko, ze ja ograniczylem to bieganie za autobusem i podnosze nie tylko kufle.

Wyczynowo to ostatnio wciagnelo mnie przekladanie winyli, ach zeby tak byl autorevers w gramofonie:)

kiedys kolega chcial pobiegac, wiec pare razy rzeczywiscie biegalismy. zbiegalismy z osiedla do miasta, tam po dwa wielkie burgery, i wracalismy juz autobusem, bo ledwo sie moglismy ruszyc :)

jako juz nieco starsze chopaki bylo podobnie ale z piwem. np wyprawa rowerowa do sopotu, nad morzem, z plecakami odpowiednio zaopatrzonymi. to jest sport :)

To i ja sie dopisze. Calorocznie sex, szybownictwo, rower, kopanie lopata w ogrodzie, plywanie (tylko w tropiku i krysztalowo czystej wodzie), strzelanie, narty- snieg & woda, kiedys szachy, ale znudzilo mi sie ciagle wygrywanie.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.