Skocz do zawartości
IGNORED

co sadzicie o wzmacniaczach akai???

nookie736

Rekomendowane odpowiedzi

Chcialbym spytac o opinie na temat sprzetu AKAI...z tego co wiem to firma od paru lat nie produkuje sprzetu, aczkolwiek pare lat temu miala w ofercie pare niezlych wzmacniaczy. Pamietam ze moj kumpel mial na poczatku lat 90tych jakiegos AKAI ktory juz wtedy miak sekcje DIGITAL podczas gdy inne technicsy i pioneery nie mialy nawet pojecia co to znaczy. Jezeli chodzi o jakosc dzwieku i wykonania to klocki tez nie pozostawialy wiele do zyczenia ( naturalnie w swojej klasie cenowej). Jestem ciekawy tego jakie so opinie na temat tego sprzetu?? Mozna w chwili obecnej calkiem tanio znalezc je na allegro lub ebayu....z gory dzieki za wpisy

https://www.audiostereo.pl/topic/13559-co-sadzicie-o-wzmacniaczach-akai/

Miałem dawno temu PM-69, to taki wtedy był najnowszy cyfrowy. Na owe czasy (także na dzisiejsze) biorąc pod uwagę cenę był wyśmienity. Porównywałem wtedy z Sony Denonami, oczywiście Techniscami w tej cenie były bez szans. Wzmacniacz najlepiej grał oczywiście na wejściu cyfrowym choć sam cedek (CD57) był tez OK. Ogólnie polecam, zależy w jakiej cenie.

He, to m.in. było kiedyś moje marzenie, stał na półce w sklepie w Katowicach na ul. Pocztowej, grał o klasę lepiej od Pionków, Kenwoodów, nie mówiąc juz o Technicsach, ale też był wtedy drogi jak cholera...

WLasnie w tej chwili mozna dostac w granicach 150 euro calkiem wysokie modele np. AM-75 MK II, CD-57 do kompletu za jakies 50 no i tuning u pana STelmacha :) za ta cene nie powinno sie chyba narzekac...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.