Skocz do zawartości
IGNORED

Dali, Yamaha, Denon ...?

zorba

Rekomendowane odpowiedzi

Przymierzam sie do zakupu kina domowego i im blizej ...tym wiecej dylematow :(.

Mianowicie wybor padl na Yamahe 450 badz 550 lub na Denona i tu myslalem o modelu 1905/1910

Co do glosnikow mysle o Dali Blue 5005 a moze 6006 (sluchalem 6006 -dla mnie super tylko ze nie ma ich w zestawach:( Czy 5005 graja podobnie ?..czy ktos ma jakies doswiadczenie z nimi? W niezlej cenie jest tez Dali concept ale ich nie sluchalem ..a Wy?A moze macie jakis inny typ?

No i nie wiem co z tymi ampli?

Dodam ze 75% to bedzie stereo .... muzyka bardzo rozna. Zalezy mi aby dzwiek nie byl meczacy i zbyt metaliczny ale szczegolowy.

Prosze o Wasze spostrzezenia i uwagi.

Pozdrawiam

g

https://www.audiostereo.pl/topic/13711-dali-yamaha-denon/

Słuchałem wielu zestawów i dla mojego denona 1905+dvd 1910 wybrałem dali blue 5005(zestaw) . Muszę Ci powiedzieć ,że ten urodzinowy (firmy dali) zestaw za tę cenę, powoli znika już z rynku. Zużyłem trochę czasu , by go w końcu w komplecie utrafić.

A czy warto itp. Kupiłem , bo zaspokaja moje potrzeby. I gorąco polecam !!!

https://www.audiostereo.pl/topic/13711-dali-yamaha-denon/#findComment-226211

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.