Skocz do zawartości
IGNORED

Zestaw głośników komputerowych

Dyskor

Rekomendowane odpowiedzi

Szukam jakiegoś dobrego subwoofera z wzmacniaczem plus do tego 2 kolumny. Mój budżet to około 900 zł. Zestaw będzie głównie używany do słuchania muzyki zależy mi też na dobrym bassie. jeśli czegoś nie podałem proszę pytać

Daj spokój... w tym budżecie już lepiej zagra jakaś mini-wieża z marketu /przez AUX/, względnie jakieś aktywne edifiery /to można już polecić/. W 2.0 do kompa za 900 zł będziesz miał dwa skrzeczki i łubu-dubu subwoofer. Do gier może i się to nada, ale na pewno nie do słuchania muzyki. Gdybyś dorzucił też z 300 zł miałbyś świetne /ponoć - nie słuchałem/ monitory aktywne JBL LSR 305. Pamiętaj jednak, że to tzw. monitor aktywny bliskiego pola. Łubu-dubu to nie przeznaczenie tego sprzętu.

w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

w tej cenie nic lepszego nie znajdziesz:

Ukryta Zawartość

Zestawy z subem są niekoszerne :P

Daj spokój... w tym budżecie już lepiej zagra jakaś mini-wieża z marketu

Ooooooj ale wieża wieży nie równa. Jedna zagra fajnym, szczegółowym dźwiękiem, a inna zamulonym "czymś".

Ukryta Zawartość

Zestawy z subem są niekoszerne :P

Ooooooj ale wieża wieży nie równa. Jedna zagra fajnym, szczegółowym dźwiękiem, a inna zamulonym "czymś".

Wiem, ale pamiętam jak lata temu zmieniałem właśnie jakiś zestaw Creative T2100 /chyba jakoś tak to szło/ Surround na prostą /za kilkaset złotych/ miniwieżę LG /ale już z ładnymi, dwudrożnymi i dość dużymi kolumnami. Jakością dźwięku biła te creativowskie "hifi" na głowę. Generalnie głośniki do komputera - niestety - kompletnie nie nadają się do muzyki - robią tylko dużo hałasu i może je akceptować tylko ktoś, kto nie słyszał nic innego. Ostatnio się to zmienia, bo można nabyć dedykowane do PC głośniki aktywne 2.0, które zdecydowanie już lepiej brzmią. Sam miałem Ediffiery 1700BT i muszę powiedzieć, że jakością wykonania i dźwiękiem za 500 zł stanowią wprost fenomenalną ofertę. Są jeszcze zestawy Creative z kolumnami EMU i najwyższą zewnętrzną karta X-fi, ale cena zestawu nie jest konkurencyjna do zestawu wzmacniacz + kolumny, ktory można złożyć samemu, albo nabyć używany.

Jesli bez suba to te sa aktualnie najlepsze:

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.