Skocz do zawartości
IGNORED

Pomóżcie - California Audio Labs

smog

Rekomendowane odpowiedzi

California DX2 jest niezły.Miałem kiedyś,ale o tym to nie słyszałem.Albo był niższy ,albo starszy.Jak byś miał do kupienia DX 2 za 1000-1200zł to bierz w ciemno.

A tak swoją drogą to ciekawe ,że zawsze jak na Allegro pojawi się jakiś w miarę "audiofilski" CD to zaraz są posty tym: Mam okazję tanio kupić ...czy ktoś słyszał...

Szukam informacji na temat cd California Audio Labs Icon mkII - bardzo jest tego mało.

Może ktoś wie, kto sprzedaje ten sprzęt w Polsce, ile kosztuje? Czy jest to produkowany model?

A moze ktoś ma/miał i podzieli się opiniami. Chciałbym coś wiedzieć zanim zdecyduje się jechac 300km na odsłuch.

Firma nie istnieje. Tu masz historię jej upadku.

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

A tu linki do jedynych mi znanych recenzji tego sprzętu.

Ukryta Zawartość

Sam niestety nie miałem styku z wyrobami CAL'a.

Pzdr.

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

• 38 lat później...

czy posiada ktokolwiek na tym forum odtwarzacz california audio labs model CL 15 ??

poszukuje schematu. jak by ktos mial to bardzo pomocne moglo by byc foto srodka w duzej rozdzielczosci

pozdr

kupowac. wiekszosc californi to urzadzenia proste konstrukcyjnie . do naprawy bez wiekszego problemu. w lodzi mamy speca od tych cd. w wiekszosci przypadkow transport technics a laser pionieer, i tu jest problem. Ja tam frytke bo tak sie u nas mowi np o dx2 kocham. najwspanialsze spokojne zrownowazone zrodlo za tak marne pieniadze. szczerze polecam, moja po 8 latach mojego grania dalej dziala u kolegi, bez problemu, chociaz laser padl to udalo sie taki kupic za 180 dolarow,, wiec ja bym brał

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.