Skocz do zawartości
IGNORED

Źródło (cd) do starego MF E11 i Excite X18

dinus

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Naprowadźcie mnie proszę na właściwy kierunek w poszukiwaniu źródła (cd) do mojego wzmacniacza MF E11 i kolumn Dynaudio Excite X18. Szukam cd o relaksującym brzmieniu, nie natarczywym, ale zarazem ma to być ono uniwersalne aby dobrze zagrało fortepian, pop, soul, jazz, muzykę filmową, czasami również rock. Boje się używek ze względu na padające lasery, etc., ale nie mówię nie. Ile mógłbym na nie przeznaczyć? Max do 4kPLN, ale jeżeli używane źródło za 1.5kPLN spełniłoby moje oczekiwanie to również takie biorę pod uwagę.

Z góry dziękuję i pozdrawiam

d

Skoro masz wzmacniacz MF to może ten cedek rozważ:

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

lub może Naim CD5si

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Polecam do Twojego systemu także Musical Fidelity M3scd (https://www.q21.pl/musical-fidelity-m3scd-outlet.html), masz pełną gwarancję i przede wszystkim świetny odtwarzacz CD. Zapraszam serdecznie na odsłuchy.

Pomagamy, doradzamy, wypożyczamy, zapraszamy na indywidualne odsłuchy.

Najlepsze ceny dla forumowiczów magazynu Audiostereo - zapytaj o ofertę! Pełna oferta na stronie www.Q21.pl.

Naprowadźcie mnie proszę na właściwy kierunek w poszukiwaniu źródła (cd) do mojego wzmacniacza MF E11

Zanim kupiłem odtwarzacz Micromega słuchałem w salonie odtwarzacza MF, nie pamiętam modelu. Zrezygnowałem z niego, gdyż co kilka minut przy odsłuchu cichych nagrań pojawiał się głośny trzask, podobny do trzasku płyty winylowej.

Zanim kupiłem odtwarzacz Micromega słuchałem w salonie odtwarzacza MF, nie pamiętam modelu. Zrezygnowałem z niego, gdyż co kilka minut przy odsłuchu cichych nagrań pojawiał się głośny trzask, podobny do trzasku płyty winylowej.

Jak dawno to było?

Jak dawno to było?

Dawno, nie pamiętam dokładnie, jednak od tamtej pory z rezerwą podchodzę do odtwarzaczy MF. Z Micromegą nie miałem absolutnie żadnych problemów, choć odtwarzacze te uznawane były za kapryśne.

Słowo się rzekło, źródło zamówione.

Jeśli kupiłeś wysyłkowo to pamiętaj, że w przypadku jakichkolwiek wątpliwości możesz odstąpić od umowy bez podania przyczyny i odesłać odtwarzacz. W takiej sytuacji ponosisz jedynie koszt odesłania, gdyż sprzedawca jest zobowiązany do zwrotu ceny sprzętu i kosztu dostawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.