Skocz do zawartości
IGNORED

Amplituner do ... Konsoli Xbox one.

PolTor

Rekomendowane odpowiedzi

Hej

Szukma czegoś średnio przeciętnego do rozładowania i wzmocnienia 5.1 z xbox. Czy np. Pioneer vsx 529 będzie się nadawał. Dźwięk po hdmi czy optyku podłączyć. Może jest jakis inny patent na 5.1 do gierek:).

Pzd

Wysłane z mojego LG-H502 przy użyciu Tapatalka

https://www.audiostereo.pl/topic/138284-amplituner-do-konsoli-xbox-one/

Będzie się nadawał.

Wszystko zależy jak wymagające kolumny ma napędzać.

Optyk czy HDMI do 5.1 to jeden ciort.

Jak nie chcesz dodatkowego przewodu to podłącz po hdmi, jak Ci dodatkowy przewód nie przeszkadza to podłącz optykiem.

Hej

Szukma czegoś średnio przeciętnego do rozładowania i wzmocnienia 5.1 z xbox. Czy np. Pioneer vsx 529 będzie się nadawał. Dźwięk po hdmi czy optyku podłączyć. Może jest jakis inny patent na 5.1 do gierek:).

Pzd

A jakie kolumny chcesz napedzic ?

-=SLAYER RUL3Z =-

W tym przypadku nie będziesz miał dwóch najważniejszych elementów ;>
Rozumiem , że nie ma takiej konfiguracji w amplitunerze tj. Nie można wybrać w ustawieniach ?

Konfiguracja jest. Ale nie będzie praktycznie basu i głośnika z którego leci z grubsza najważniejsza treść ;)
To slabo faktycznie. Miałem nadzieję że kanały/glosniki których nie ma "wklei" do frontów.

Czy minimum to 5.0 ?

No bo wkleji, ale center musi być ;) Ale to nie jest dramat, kup jakikolwiek głośnik centralny za stówke i z głowy ;)
Dzięki. Przeszukaj alledrogo i coś kupię. Może coś z używek się trafi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.