Skocz do zawartości
IGNORED

OT jaka wódka na wesele

tomecz

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Redneb

(Konto usunięte)

U mnie na weselu byla Biala dama ( chodzi o nazwe wodki)

Chociaz i malzonka tez byla na bialo.

A na kaca polecam Ci Schwepsa pomaranczowego,zdaniem kumpla z akademika( teraz juz lekarza) najlepszy.

Najlepsze zyczenia na nowej drodze zycia i zeby malzonka pozwolila Ci urzadzic pokoj odsluchowy zgodnie z audiofilskimi zasadami ( mnie sie nie udalo a jestem juz 5 lat po slubie)

Pozdrawiam

• 4 lata później...

jakość zabaw dość często zależy od tego jak się bawią kobiety..

a kobiety lubią- lub uchodzi to za kobiece: żubrówkę z sokiem jabłkowym

coś w tym jest, aby było dużo soku= nie za dużo żubrówki

to zioło jest zakazane w świecie, prawie jak absynt- ale już nie martinii, wermuty bałamuty

absolut bardzo dobry ale drogi :/

bols ostatnio sie zepsuł

smirnoff dobry i w miare tani

nie polecam totalnej taniochy typu z czerwona karteczką, fryderyk, pałacowa itp

wyborowa

tylko taka

i jak kupujesz to nie zamawiaj tylko kup bez zamawiania bo wepchną ROYAL (lepiej kupować po kilka butelek w sklepie niż umawiać sie za kilka dni w hurtowni!!!

i niech sie śmieje każdy kto w to nie wierzy ale w Polsce jest więcej gówna w butelce niż sie może wydawać...

znam to z autopsji

wszystkiego dobrego na nowej drodze

Ja od jakiegoś czasu preferuję Pałacową i nie wiem co do niej macie. Mi wchodzi lepiej niż Finlandia, Absolut itp. a i na drugi dzień się dobrze czuję. Trzy najczęściej kupowane na wesela w moich okolicach marki to Pałacowa, Maximus i Pan Tadeusz.

średnio robie zdjęcia na 3 weselach w miesiącu, zdarza się, że coś wypije

i na prawdę sprawa jest podstawowa

nie można pojechać do hurtowni i zamówić wódki bo będzie podrobiona na 100%

i to sie tyczy do śląskich, mazowieckich i ogólnie polskich hurtowni

chodzi mi o to, że hurtownik odeśle nas i powie żeby przyjechać za 2-3 dni oczywiście w tym czasie zacznie sie mieszanie syfu z wodą

dlatego też zdarza się wódka po której dużo osób rzyga, źle się czuję itp itd bo jest to ROYAL czy jak kto woli gówno tudzież syf

"dlatego też zdarza się wódka po której dużo osób rzyga, źle się czuję itp itd bo jest to ROYAL"

Coś w tym musi być prawdy sam miałem straszne torsje po weselnej wódce,a przecież na pusty żołądek nie piłem

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.