Skocz do zawartości
IGNORED

Jaki amplituner kina domowego za 2000 zł ?

Gość hierroo

Rekomendowane odpowiedzi

• 35 lat później...
  • 3 lata później...
  • 2 tygodnie później...
Gość Przemski

(Konto usunięte)

By nie zaśmiecać forum temat można zreaktywować, ewentualnie przekierować do podobnego.

W ramach pierwszego - moja propozycja to ONKYO 605 - za: świetna sekcja zasilania, bogate opcje dekodowania, w tym Dolby True HD i DTS-HD, kompatybilność z HDMI 1.3

Onkyo jest z Chin? Coś Ci się pomyliło, raczej z Japonii, tak jak Luxman i inne hi-endowe marki a to różnica. Z Onkyo mam same dobre skojarzenia, zwłaszcza jeśli chodzi o jakość wykonania i trwałość! Moim zdaniem Harmany, to dopiero szmelc, ze świecącymi diodkami, a'la Krell, w sam raz dla wiejskich gospodarstw...

Gość Przemski

(Konto usunięte)

Wierzę, że nie powinno się oceniać urządzenia po kolorze podświetlania ani po brzmieniu nazwy marki....

Ja już nauczyłem się podchodzić do oceny bezwzględnie, po kilku niespodziankach jakie napotkałem z różnorakim sprzętem analizując rynek.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.