Skocz do zawartości
IGNORED

Słuchawki Sennheiser HD 215 vs Sony WH-CH700N

ufo000000

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

jesli temat w złym dziale, proszę o zmianę działu, nie usuwanie topicu, bo jest to dla mnie mega wazne i niezwykle pilne pytanie.

Slucham od ponad 5 lat muzyki (gry komputerowe, jak i filmy także) na sluchawkach przewodowych Sennheiser HD 215. Jestem z dzwieku całkowicie zadowolony, ale baaardzo przydały by mi sie sluchawki bluetooth... A tak sie złożyło, ze trafila mi sie okazja kupba SONY HV-CH700N w cenie ok 400 zl... I prosze uzytkownikow tego modelu o opinie jak wypadaja w porownaniu do juz wiekowych ale ciagle przyzwoitych wedlug mnie Sennheiserow. Pilne jest do MUSZE dać odpowiedz w przeciagu MAX 2-3 godzin (jest inny chętny kupiec). Nie liczę ze beda graly lepiej od Sennheisera (ktorego jestem fanem, bardzo dzwiek mi z nich paduje, czystosc dzwieku glownie, nawet nie chodzi moze o bas, ale czystosc, predkosc dzwieku). Mam od znajomego pozyczone na test JBL C45BT - slucham ich godzine i powiem ze niema katastrofy, ale czegos mi brakuje wzgledem sennheiserow, chyba predkosci i czystosci sopranow... Myslalem nad tym modelem, ale chyba nie to na co chcialbym zmienic stare wysluzone przewodowe Sennheisery.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.