Skocz do zawartości
IGNORED

odsluch tworczosci McGyvera w Wawie

pal55

Rekomendowane odpowiedzi

co do gratow - to Kaszio ma przyjsc z Gainclonem i Cdkiem, Hienka ma przywiesc swojego CDka, no i pewnie Andrea bedzie mial ze soba Aboxa i Pre.

Teo zaoferowal rowniez przytarganie cokolow wiec jest nadzieja :)

McGyver -> z Lutkiem mamy juz dawno wszystko ustalone :) - w koncu jako gospodarz moge troche porzadzic i chlop dostanie troche czasu na odsluch swoich klockow.

Gryzon -> moj poprzedni wpis byl po tym jak ponownie wyslalem do Ciebie maila - na razie nie wrocil wiec jest szansa, ze dojdzie :)

Pal55, poproszę o ponowne wysłanie adresu i opisu dojazdu bo mam problemy z jednym z dysków w kompie, a tam mi się archiwizuje poczta i nie mogę się do tego dobrać :-((

o kurna Koledzy, w deche ten watek, czytam od poczatku jak powstal, ale sie nie zapowiadalem, bo nie dam rady dojechac, zreszta tyle forumowej braci sie zapowiedzialo Palowi na glowe ;-)

ale zamiescicie jasies relacje dla spragnionych tych wiesci starych forumowiczow, co nie ....

skoro moje Merkurki M4 zmodyfikowane przez Adama graja tak ze az serce rosnie, to dopiero co bedzie na tych odsluchach .... :-)

Moze troszke wczesniej wyjedzcie. U nas ziemia czarna, ale na poludniu, to pewnie kiepskie warunki. Jak znacie ilosc kilometrow, to policzcie czas przejazdu przy zalozeniu 50-60km/h w takich warunkach - nie wiecej

Też tak czytam ten wontek i żal za (serce) - uszy chwyta że nie mogę się tam zjawić i posłuchać wesołej twórczości McGayvera od Andrea wiem że warto i że głśniki przednio graja . Pozdrawiam wszystkich tam obecnych p proszę o jak najopszerniejszą relację ze spotkania !.

Witam.

To tak: nieprawdą jest, jakoby u forumowicza pal55 odbywały się dziś jakiekolwiek odsłuchy. Należy zdementować plotkę, jakoby centrum zainteresowania miały być kolumny przywiezione przez kogoś zwanego jako McGyver. Nie należy także dawać wiary doniesieniom twierdzącym, że dokumentacja fotograficzna znajdzie się z czasem pod adresem

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą ) Plotki, pomówienia i dezinformacja!

[obrazekLUKASZ-246266_1.jpg] [obrazekLUKASZ-246266_2.jpg]

post-252-100000332 1170263661_thumb.jpg

post-252-100000333 1170263660_thumb.jpg

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Ukryta Zawartość

Kropka do linka się przykleiła.

Ukryta Zawartość

- to ten właśnie adres odwiedzają naiwni, łatwowierni i podatni na plotki forumowicze.

;)

Ukryta Zawartość

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.