Skocz do zawartości
IGNORED

onkyo TX-NR686 CZY Pioneer VSX-LX303 DO JAMO CLASIC 8

arturvita

Rekomendowane odpowiedzi

WITAM PONOWNIE BO JUŻ NIE WIEM CO ZROBIĆ ? CO WYBRAĆ? MAM MĘTLIK W GŁOWIE A NIE MAM MOŻLIWOŚCI ODSŁUCHU...WIĘC OD POCZĄTKU MAM TAKI ZESTAW . FRONT TO JAMO CLASIC 8 , CENTRALNY JAMO , SUB JAMO AKTYWNY , ORAZ SURRUND JAMO DIPOL. CAŁY TEN ZESTAW POSIADAM OD NOWOŚCI A ZE 20 LAT . CHCĘ DO TEGO ZESTAWU DOBRAĆ AMPLITUNER ROZWAŻAM ONKYO TX-NR686 ORAZ PIONEER VSX - LX 303 CO BĘDZIE LEPSZE W KINIE , STEREO CZY TE AMPLITUNERY TO TA SAMA KLASA? GRAJĄ PODOBNIE CZY SIĘ ZNACZĄCO RÓŻNIĄ?DODAM ŻE TERAZ W MIESZKANIU MAM TYLKO FRONTY JAMO CLASIC 8 I NA NICH CHCE SIĘ "OPRZEC " PRZY WYBORZE PONIEWAŻ RESZTA ZESTAWU ZOSTAŁA W INNYM MIESZKANIU I NIE JESTEM W STANIE PODAĆ KONKRETNYCH SPECYFIKACJI ALE ZESTAW BYŁ DOBIERANY DO JAMO KLASIC 8 ZA CAŁOŚĆ 20 LAT TEMU PŁACIŁEM OKOŁO 8 TYŚ ZŁ Z TEGO CO PAMIĘTAM TO SUB OKOŁO 2500 , CENTER 1300 , DIPOL 1500. NO I JAMO CLASIC 8 2500.ROZWAŻAŁEM RÓWNIEŻ NAJTAŃSZĄ OPCJĘ PIONEER MODEL 1400 . JEDNO POMIESZCZENIE TO 20 M , DRUGIE DOCELOWE 25 M MUZYKA TO DEPECHE MODE , KRAFTWERK , OGÓLNIE DUŻO ELEKTRONIK I .

ZA POMOC SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.