Skocz do zawartości

Klub otwarty  ·  446 członków

Audiostereo Caffe
IGNORED

Klub Miłośników Bana Klubowego

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie!

Tytul nie ma prawa prowokowac i wlasciwie mozna to pominac.

Watek zakladam z prozaiki zycia, poniewaz takowa istniaje i nas otacza. Skolonil mnie do tego Ban na watku Sansui. Przechodzac do meritum, to dostalem Ban na watek za jeden i wylacznie jedyny wpis jaki mnie sie udalo skrobnac TAM. A skoro mam w obserwowanych, to mam powiadomienia, ale pisac nie mam prawa.

Rozumiem ostrzezenia, rozumiem ban na nawet kwartal, ale to zdaje sie MÓJ jest bez terminu...?

I to pytanie jest otwarte..

pozdrawiam

Łukasz

Edytowane przez jimmi

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

Gość

(Konto usunięte)

Banuje się nie tylko w Klubach . Coś wiem na ten temat . Banuje się tych którzy coś wiedzą na dany temat , a nie daj boże z wiedzą praktyczną .

Dostałem bana w wątkach : Kupię używane czyli beka z fachowców i Naim Nait 5 si brumi , byczy . W tym pierwszym za to że napisałem cała prawdę o teraźniejszym polskim handlu , a w drugim o tym że sprzęt ma wadę fabryczną wynikającą z kiepskiej konstrukcji którą udokumentowałem stosownymi zdjęciami . Jakoś widocznie uraziłem autora wątku dla którego Naim był Bogiem .

To juz sansujowcy wracają z podkulonym ogonkiem z tamtego ponoć lepszego forum?

Temat jest głębszy niż przypuszczasz . Nie tylko oni . Żeby tylko jakaś większa draka nie wybuchła . Ciekaw jestem jak długo ten wątek pożyje i czy nie zostanie zamknięty .

Edytowane przez Gość

Łukasz a czy czasem bana nie otrzymałeś od założyciela tematu ?

Od moderatora.

Lubie elektronike, ktora prezentuje moje dzwieki, tak jak to sobie wymarzylem..

Dostajesz bana i masz na gębie banana.

Ja też mam bany i myślę, że jak banujący niema nic merytorycznego do napisania, to banuje.

Jestem hejterem w wątku 16hz :))- ja nieosłuchany,

W kubie harpii też mnie nie lubią,ale to chyba za atak na moderację, bo były punkty.

Pozdrawiam banowanych.

pre lampowe Adagio Sound, końcówka Sugden Au51 P MKII, AVI Laboratory Series, strojenie kolumn Adagio Sound - wszystko spięte kabelkami ;-)) żeby grało

W Sansui kierownikiem tematu został czubsi. Przynajmniej taką mam informację od moderatora.

A że czubsi to... czubsi i mu niepochlebne wpisy źle na interes wpływają, to zgłasza każdy taki wpis do moderatora z prośbą o usunięcia gościa. Moderator nawet nie sprawdza co ktoś napisał i daje bana.

Taka patologia...

Jeszcze większa jest na forum Audio. Polecieli tam jako niewinątka nękane przez wszystkich. Napisz tam coś nie po nosie to odrazu masz out. Cała moderacja i administracja nawet nie wnika w temat. Out i ch... Ci w d...

?👈

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.