Skocz do zawartości
IGNORED

Soundbar do kina domowego do ~1000 zł

Paweł_72300

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć,

Szukam soundbaru który sprawdziłby się do oglądania filmów jak i słuchania muzyki.

Filmy oglądam od czasu do czasu i lubię jak efekty dzwiękowe są dobrze odwzorowane, ale muzyki z TV słucham już całkiem często czy to ze spotify czy z youtube.

Ponadto od czasu do czasu potrzebuje głośnika który sprawdziłby się na domówce.

U szwagra słyszałem z jaką barwą i mocą gra soundbar YAMAHA YSP-1600 + jakie ma funkcjonalności i bardzo mi się sposobał. Kupiłbym go bez wahania gdyby nie fakt, że kosztuje przeszło 2000 zł, zarówno na ceneo, allegro czy olx, bez wyjątków.

Mój budżet chciałem zamknąć raczej w połowie tej kwoty. Dlatego prosiłbym czytelników o polecenie czegoś zbliżonego brzemieniowo (i mocowo), co byłoby o połowę tańszę, lub też ew. jakąś alternatywę która spełniałaby podobne kryteria.

Z góry dziękuję za pomoc.

Aha, jeszcze jedna rzecz, pomieszczenie w którym soundbar by grał ma ok. 30m2.

Pozdrawiam,

Paweł

lub też ew. jakąś alternatywę

Hej popatrz na to :

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Wysyłają do Polski nawet chyba za darmo, w dodatku 8 tygodni czasu na zwrot również darmowy , dość popularna marka u naszych sąsiadów .

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Wygląda całkiem ok i recenzje też dobre zbiera. Zastanowię się nad tym.

A co sądzisz o soundbarach Samsung? Na nie mogę mieć zniżkę więc zastanawiam się czy droższe by były lepsze czy niekoniecznie?

A co sądzisz o soundbarach Samsung?

Niestety nie pomogę , raczej został bym przy tej YAMAHA YSP-1600 jest jedna używana na aledrogo może akurat w Twojej okolicy :

Ukryta Zawartość

Jak Ci pasowała to może warto negocjować cenę . Z drugiej strony Samsung HW-N650 ma całkiem dobre opinie może pożycz od szwagra yamahe a na próbę kup samsunga i porównasz .

Pozdrawiam

Ukryta Zawartość

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.