Skocz do zawartości
IGNORED

Szukam dobrego dac-a z cd i strumieniowaniem muzyki

raggus

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem czy masz takiego Horizon jak widze na obrazkach google ale tam jest wyjsc audio od groma toslink/coax sam tuner moze tez byc podłączony przez amplituner.

No wlasnie z tv idzie po optyku

Skonfiguruj poprawnie ARC bo nie ma opcji że go nie masz w dwuletnim TV

For us, there is no spring. Just the wind that smells fresh before the storm.

Skonfiguruj poprawnie ARC bo nie ma opcji że go nie masz w dwuletnim TV

Sprawdze to jeszcze dokladnie. Arc jest na pewno, podpisany hdmi i tak jest podlaczony do ampli, cos musi byc z tym anthemem w ustawieniach :/

Nie wiem czy masz takiego Horizon jak widze na obrazkach google ale tam jest wyjsc audio od groma toslink/coax sam tuner moze tez byc podłączony przez amplituner.

Horizon jest po optyku, wczesniej zle napisalem ze z wyscia sluchawkowego, sorry.

cos musi byc z tym anthemem w ustawieniach :/

ARC musisz ustawić w TV, to się zawsze jakoś zmyłkowo nazywa w ustawieniach, szukaj w instrukcji albo w necie jak odpalić.

ARC musisz ustawić w TV, to się zawsze jakoś zmyłkowo nazywa w ustawieniach, szukaj w instrukcji albo w necie jak odpalić.

Czytalem, ze jest problem z tv sony i tym arc, czesc osob ma problemy z podlaczeniem, glownie kabel trzeba zmienic, albo poprostu nie dziala

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Ukryta Zawartość

Zaloguj się, aby zobaczyć treść.
Zaloguj się, aby zobaczyć treść (możliwe logowanie za pomocą )

Dobra Panowie, to który ten streamer z dac?

Na razie chyba skorzystam z tej przejsciowki.

Ujemny mowileś, ze ten marantz ok, funkcjonalnosc, wszystko dziala, jak nalezy,

nie zacina sie? :) DSD smiga?

Bawil sie ktos dacami ze strumieniowaniem jeszcze?

NIe patrzmy na razie na budzet :)

Nie no, ja mówię, że się nie bawiłem streamerami - mam dobre doświadczenia z marką marantz (mam ampli KD, tuner radiowy, brat ma zestaw PM-KI lite, miałem kiedyś wzmaka stereo PM-72, każda z tych rzeczy IMHO bardzo dobra w swojej klasie - ale streamerem się nie bawiłem, więc nie pomogę.

Mogę jeszcze ewentualnie polecić zakup np. fajnego CD z wejściami cyfrowymi (generalnie DAC z czytnikiem płyt, np. audiolab 8300CD), a w roli streamera można wtedy dokupić np. chromecasta audio - bardzo elastyczne połączenie na przyszłość.

Nie no, ja mówię, że się nie bawiłem streamerami - mam dobre doświadczenia z marką marantz (mam ampli KD, tuner radiowy, brat ma zestaw PM-KI lite, miałem kiedyś wzmaka stereo PM-72, każda z tych rzeczy IMHO bardzo dobra w swojej klasie - ale streamerem się nie bawiłem, więc nie pomogę.

Mogę jeszcze ewentualnie polecić zakup np. fajnego CD z wejściami cyfrowymi (generalnie DAC z czytnikiem płyt, np. audiolab 8300CD), a w roli streamera można wtedy dokupić np. chromecasta audio - bardzo elastyczne połączenie na przyszłość.

Moze ten Marantz nie jest zly, ma dobry dac.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.