Skocz do zawartości
IGNORED

Co do/zamiast bluesounda jako źródło?

Svawo

Rekomendowane odpowiedzi

12 godzin temu, ciszyn11 napisał:

Dzięki. Możesz podać przykład takiego mostka? 

Sposobów jest sporo, najważniejsze żeby po drodze był światłowód, są karty sieciowe, są switche, są adaptery, ja właśnie używam adapterów TP-Linka MC100MC, do tego zasilam czystą stronę bezpośrednio 3,3V z pominięciem regulatora napięcia.

1 godzinę temu, m4tech napisał:

Sposobów jest sporo, najważniejsze żeby po drodze był światłowód, są karty sieciowe, są switche, są adaptery, ja właśnie używam adapterów TP-Linka MC100MC, do tego zasilam czystą stronę bezpośrednio 3,3V z pominięciem regulatora napięcia.

U mnie to chyba nie przejdzie. Internet radiowy od dostawcy rozprowadzony po pokojach zwykłą skrętką

6 godzin temu, ciszyn11 napisał:

rozprowadzony po pokojach zwykłą skrętką

chyba tym bardziej warto to  przynajmniej na jednym najważniejszym odcinku zastąpić światłowodem.... w czym problem? 

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.