Skocz do zawartości
IGNORED

zamówienie na kwarc

Rambo

Rekomendowane odpowiedzi

uwielbiam wypisywac koperty :)

juz 12 :D... Mam nadzieje ze listonosze podobnie jak farmaceuci maja jakies dodatkowe szkolenia czytania szyfrow jakimi ludzie pisza (nie ma to jak byc lekarzem i miec odpowiedni charakterek)

Wieczorem skocze na poczte kupic znaczki i wyslac listy :D oj bedzie tego chyba z pol czerwonej skrzynki ;)

Następnym razem sobie wydrukujesz adresy na jednej kartce A4, powycinasz i ponaklejasz. :) Ariala lub Times New Roman każdy listonosz przeczyta. Oczywiście adresy przenosimy do edytora tekstu przez schowek Windows, bo kto by to pisał. ;)

Marosik

nie brałem udziału w zamówieniu,ale radziłbym Ci nie wrzucać tego do skrzynki,w razie zaginięcia,a zdarzało sie

tak w historii forumowych zamówień,nie masz szans na reklamację.

Pozdrawiam

Artur

na poczcie cos sie wymysli :D

beda priorytety ale i tak wszystko idzie jednym workiem. Zadna roznica czy skrzynka czy zostawie na poczcie. Przeciez nie bede bral listow za potwierdzeniem odbioru...

nie mam adresow do :

wovo orion-tom dino.

Chcecie chlopaki odbierac osobiscie? (a moze gdzies nie dopatrzylem adresow?)

Prosilem potwierdzac adresem wysylkowym. te 3 osoby chyba beda 'zalatwione' w nowym roku :P

'bombelki' lubie ale zabralem sie juz za zawijanie :P jeszcze troche tego zostalo. Jak odbierzecie to zrozumiecie jaka to fajna zabawa zawinac 50 zawiniatek :D

juz 17 zawiniete... jeszcze tylko troszke ponad polowe :)

chyba przegapilem to zbiorowe zmowienie...hmm a przydalaby mi sie minimum jdna sztuka....

apel do do organizujacego : gdyby jakas sztuka zostala bezpanska prosze o kontakt, jestem zainteresowany .

Ewentualnie jak komus z zamawiajacych zostanie niewykorzystany i moglby odsprzedac rowniez prosze o kontakt... PW lub gg

Gdyby się przypadkiem komuś ostał 16.9344 - chętnie przygarnę jakby co.....

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

"Doświadczenie jest ostatecznym kryterium prawdy".

LunaticAllegro, 27 Gru 2007, 23:14

>gelson to jakby co to jestes za mna....

>

>bo tez bylem chetny i nadal jestem troszke wczesniej

Miejmy nadzieję obaj,że może znajdą się dwa,ale ok. - przed orkiestrę się nie wyrywam

Denon PMA 925R, Sony TA F690ES, ST-S590ES, NuBERT NuBox 360, AKG K550, Graham Slee Solo klon, BCL.

tez mam taka nadziekje ze bedzie wieksza nadwyzka.... bo obydwaj chccielibysmy go posiasc....

no ale jak bedzie jeden....nie wiem jak my sie podzielimy???

moze ty wezmiesz jedna nozke ja druga....???

albo bardziej sprawiedliwie heheh ja polowe czestotliwosci i ty polowe hehehe

a tak powaznie ...trzymajmy kciuki zeby byla nadwyzka...

>marosik

Do mnie też kwarce dotarły. Wielkie dzięki za podjęcie się zorganizowania tego zamówienia.

Na pewno trudnego w realizacji, bo pod względem ilości osób, to chyba było ono największe w historii Forum.

>a tak powaznie ...trzymajmy kciuki zeby byla nadwyzka...

dzięki marosik, ładnie wygląda kwarc z tej edycji :)

"Jakkolwiek będzie - będzie inaczej, aniżeli sobie wyobrażamy - ponieważ między Dobrem a Złem znajdujemy się w życiu i w świecie

wielowymiarowym,w którym dokumentnie pomieszane jest Przypadkowe z Nieuchronnym."(S. Lem 1999)

heja!!!

W poniedzialek powinienem juz byc w wawie. Jesli sa chetni do odbioru osobistego to zapraszam.. Na razie jestem w Kielcowie :DJesli ktos nie dostanie kwarcu w ciagu 2 tyg to prosze o info. Po tygodniu prosze o info na PW zebym mogl sprawdzic czy do tej osoby wyslalem list. Mam nadzieje ze podobaja sie opakowania i ze kwarce doszly w calosci. Staralem sie o opakowanie idiotproof :D tzn na poziomie Poczty P.

Co do kwarcow to bede mial ze 3-4 szt ale cena bedzie sporo wieksza niz w ogolnym zamowieniu. Prawdopodobnie taka jak w zamowieniu poprzednim.

Wszelkie info na PW po weekendzie jak juz bede mial dostep do swojego kompa oraz kwarcow.

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
      Zapisz się
    • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.