Skocz do zawartości
IGNORED

W Polsce kradną przesyłki z Chin

croxxx

Rekomendowane odpowiedzi

Dziś rano, po bagietkę idąc - sasiadkę spotkałem. Brzydka, że aż ciarki przechodzą, staram się omijać. Trafiło, żem się zagapił, zmieniając płytę w moim md.

Kupuje (ona - pierdoły - guziki do ajfona,  szybki, wieszaczki jakieś (?), jej mąż natomiast -  zderzaki, szyby, klamki do auta). Gabaryty i waga towaru - rozmaite.

Na moje pytanie, wiadomo jakie, odrzekla:

- Nic nam nigdy nie zginęło. W terminie dochodzi i na piąte piętro się dostawca wspina. Podpisuję i spoko. A on, wciąż sapiąc, schodzi.

Rzecz się dzieje w kraju normalnym. Że "cywilizowanym" - ręki sobie uciąć nie dam .

Bo byłbym może i bez ręki?.

• 2 tygodnie później...

Kupuję tylko pierdułki na alliexpres i tylko raz przesyłka (zwykła nierejestrowana) nie doszła. Zgłosiłem , kasa z powrotem. Trzeba tylko pilnować okresu ochronnego aby był dłuższy niż czas na dotarcie przesyłki.

A mnie ali pozytywnie zaskoczylo.

Zamowilem ostatnio powerbanka firmy Baseus (znana marka co robi sprzeciki porownywane z apple) jakosc wykonania i dzialanie.

Przyszedl - jednak sa spadki napiecia podczas ladowania urzadzen do 4V.

Sprawe zglosilem zalaczajac fotki. za 3 dni kasa wrocila do mnie z info ze sprzet mam sobie zostawic.

Sprawa chyba byla im znana .... niemniej jednak telefonow nie mam zamiaru nim ladowac ale jako lampka przyda sie ....

• Pokaż nowe odpowiedzi
  • Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
    • Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
    Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.