Skocz do zawartości
IGNORED

lspcad / leap

saczek_XTRM

Rekomendowane odpowiedzi

witam wszystkich,

mam drivery do własnych kolumn ale niestety nie mam dobrego programu który mógłby mi policzyć obudowy.

Mam oczywiście i wcześniej już z niego korzystałem winISD ale uważam ten program za beznadziejny, bo nie pokazuje wytrzymałości mocowej głośnika i wielu innych NIEZBĘDNYCH parametrów. Interesują mnie głównie programy typu LSPCAD i LEAP. Niestety nie mogę nigdzie znaleźć odpowiednich wersjiteych programów.... Poszukuję LSPCAD v.5.25 lub v6 lub LEAP 4.6 lub 6. Jeżeli wiecie gdzie mogę te wersje ściągnąć lub posiadacie owe wersje proszę Was o pomoc - można przesłać na [email protected]

A może znacie inne dobre programy?

Wielkie dzięki !!!!

https://www.audiostereo.pl/topic/14343-lspcad-leap/

irek350 -> masz rację co do winISD w wersji alpha ale ten program ma także inną wadę, która mnie wręcz męczy - przy konfiguracji własnego głośnika gdy wpisujesz wartości parametrów T/S niejednokrotnie program mi się walił, mówiąc że podaję mu niewłaściwe parametry, a przecież ja te parametry wpisuję z katalogu !!!!

https://www.audiostereo.pl/topic/14343-lspcad-leap/#findComment-237783
  • 5 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Biuletyn

Chcesz być na bieżąco ze wszystkimi naszymi najnowszymi wiadomościami i informacjami?
    Zapisz się
  • KONTO PREMIUM

• Ostatnio dodane opinie o sprzęcie

Ostatnio dodane opinie o albumach

• Najnowsze wpisy na blogu

• Dodaj nową pozycję...

wykrzyknik.png

Wykryto oprogramowanie blokujące typu AdBlock!

Nasza strona utrzymuje się dzięki wyświetlanym reklamom.
Reklamy są związane tematycznie ze stroną i nie są uciążliwe. 

Nie przeszkadzają podczas czytania oraz nie wymagają dodatkowych akcji aby je zamykać.

Prosimy wyłącz rozszerzenie AdBlock lub oprogramowanie blokujące, podczas przeglądania strony.

Zarejestrowani użytkownicy + mogą wyłączyć ten komunikat oraz na ukrycie połowy reklam wyświetlanych na forum.